Търси

Мисия: Бомби със семена

Начало
12.04.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
22.04.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Клуб Нещото
Имейл:klubneshtoto@gmail.com
Иска ли ви се градът ни да бъде по-цветен, а не толкова сив и бетонен? Иска ли ви се да има повече зеленина и цветя? Искате ли да помогнете за стимулирането на растителното разнообразие? Тогава се включете в нашата мисия и нека бомбандираме града ни със семена! Нека да направим света около нас по-шарен, цветен и красив!

Мисията ни ще премине през няколко етапа, ето как можете да се включите:
1. Събиране на споделени семена до 15.04. - ако имате в повече семена на цветя, билки, подправки, може да ги донесете в клуба на ул. "Драган Цанков" 49, а ако сте от друг град, може да ни ги пратите с писмо по пощата.

2. Изработване на "бомбите" от глина, тор и семена във Веселата ферма в Родопите в с.Горнослав на 16.04. от 10 ч. Ще се разходим първо да съберем глина, след това ще забъркаме бомбите и ще ги оставим да изсъхнат във фермата.

3. Бомбардиране - на 22.04. всеки ще може да вземе по няколко бомбички, които да хвърли на места, за които прецени, че имат нужда от повече растителност и цветове.
Колкото повече семена съберем, толкова повече бомбички ще има. Колкото повече хора се включат в бомбандирането, толкова по-голяма площ ще озеленим ЗАЕДНО!

Разпространявайте и канете приятели да се включат :)

За повече информация: www.facebook.com/KlubNeshtoto/

Спонсори на Портал 12