Търси

Медитация на сърцата близнаци

Начало
13.02.2016 г. от: 16:00 ч.
Край
13.02.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Пловдивски Културен Институт и Change your life
Имейл:promianatavteb@yahoo.com
Чрез Медитацията на сърцата близнаци ние изпращаме позитивна енергия към всички нуждаещи се като едновременно поддържаме стабилна положителна вътрешна нагласа. По този начин искрените послания за здраве, щастие, любов, изобилие и благоденствие автоматично се връщат към медитиращия.

Интензивното въздействие при груповата практика спомага за коригиране дисбаланса в нашите фини тела, изчиствайки замърсената, болна или блокирана енергия. С времето значително се подобрява и здравословното ни състояние и имунитет. Практикуващият става много по-магнетичен и успешен, тъй като в състояние на неподвижност се енергизират всички потенциални способности и таланти.

При редовна практика на Медитацията на сърцата близнаци са необходими само няколко седмици за постигането на така желаните вътрешно спокойствие и тишина.

Медитацията е изключително достъпна, лесна за изпълнение и културно толерантна. Тя се практикува от хиляди хора по целия свят.

Всяка събота от 16:00 часа в Пловдивски културен институт
Водещ: Маги 
Магдалена Герева e психолог и холистичен терапевт, водеща на индивидуални и групови сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации
Блогhttps://promianatavteb.wordpress.com/
Такса: Дарение

Можете да заявите своето присъствие на 0894 448 001 или на promianatavteb@yahoo.com
За повече информация: 0894/448001
Официална Facebook страница

 

Спонсори на Портал 12