Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

14.03.2017 г.
156839
Добавена от: Борислав Борисов
18 коментара
Екипът на Портал12 ви представяме встъпителен разговор с Мариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН. Мариана Везнева е специалист по универсалния език на символите "Сензар". Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар, разкодирането на българската глаголица и др.

Сериозността на мистерията на житните кръгове се разкрива чрез разчитането на групи от пиктограми, и чрез съчетанието на медитация, концентрация и асоциация, отбелязва Везнева. Тя посочва, че посланията на житните кръгове целят да предупредят, че човечеството се намира в прехода между 5-а и 6-а раса, и голяма част от хората (които вървят към самоунищожение и не търпят развитие) ще бъдат отстранени от Земята.

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България по време на Крайните времена:

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО (част 1) :
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Коментари: 18
 • Maria
  02.08.2019 г., 20:12 ч.
  0     0

  Nishto nerazbrah kakvo znae taxi Jena ot glasovete

 • Atlantic
  02.08.2019 г., 17:00 ч.
  2     0

  Ам-ням...  

  Много е омотана горката! Почнеш ли да си говориш със същества, обречен си!

 • Иван Тренев
  02.08.2019 г., 09:50 ч.
  3     4

  ГОСПОЖО, ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ СТОУНХЕНДЖ Е ФАЛШИВ!? И ЧЕ Е ПОСТРОЕН КРАЯ НА ШЕСТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК? МАЛКО СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ИНФОРМАЦИЯТА!

 • Бонгурев
  10.08.2017 г., 03:22 ч.
  1     1

  Колко прилича схемата върху България на "Маската" от Пирин планина

 • Томи
  15.03.2017 г., 05:28 ч.
  2     0

  Всичко в природата е цикли от миниатюрни до огромни... както е била земята-само вода,пак ще се върне.Това е един много бавен процес и след много години пак ще се зароди живот...

 • Sofia
  15.03.2017 г., 00:52 ч.
  3     1

  V intarneta namerich dve knigi (verojatno ne tsjalite) ot Mariana Vesneva. Sled protsitaneto im ostanach s ubejdenieto, tse tja e kontaktorka, na kojto moje da se ima doverie. Nivoto na tasi informatsia se raslitsava (v polojitelen smisal) ot mnogo drugi, pri koito tsovek ostava s ubejdenieto, tse kontaktorite sa ulovili njakoja computerna programa na isvansemnite. I mejdu hubavite i interessni informatsii moje da ima i savsem fino vmaknati falschivi i koito ni sablujdavat.

 • Sofia
  15.03.2017 г., 00:36 ч.
  1     0

  Sasto nikade ne moje da se kupjat knigite na Mariana Vesneva, s isklutsenie na nai novata sa jitnite kragove. Rasbrach, tse vav Bulgaria, ako sa isminali njakolko godini ot isdavane na njakoja kniga, povetse tja ne se isdava. Tova prosto ne moga da rasbera. Stom knigite sa interessni i se tarsjat, bi trjabvalo da ima preisdavane. Ima njakakva vasmojnost da se kupjat na staro, no mnogo rjadko imach tasi vasmojnost, sastoto i tam knigite gi njamasche, naprimer na Mariana Vesneva.  

  Moje li Portal12 da se sastapi pri njakoi isdatelstva te da ismenjat tasi napalno nerasbiraema praktika.

 • Dima
  14.03.2017 г., 19:55 ч.
  3     4

  VQRVAM NA M. VEZNEVA !!!  

 • Elena Daskalova
  14.03.2017 г., 17:04 ч.
  19     0

  Кръговете са програми, които в по-голямата си част са като "спешни лекарства" за планетата!!!  

   

  Ако вземем модели на житни кръгове, ще установим, че всички древни светилища и храмове, са построени на същите принципи, които сакралната геометрия ни разкрива чрез тези кръгове.  

   

  представляват програми, които Земята възприема и те стават част от общото планетарно енерго-информационно поле, от което и живата и неживата природа се влияят. Интензивността на поява на кръговете нараства изключително през последната четвърт на ХХ век, което съответства на процесите на деструкция, които ние хората извършваме на ръба между глупостта и безумието...И в момента вече имаме позитивни резултати от "реанимацията" прилагана от Разумните Сили, но все още те са само в начална форма на проявление. Земята е устроена по същия начин, по който е устроен и човека, има си системи, органи, има си имунитет, има същите чакри, каквито имаме и ние...и колкото и абсурдно да звучи на пръв поглед, човешкото тяло и планетарното тяло са си лика прилика....Много от житните кръгове представляват "мандали" сред които разпознаваме основните мандали...  

 • Elena Daskalova
  14.03.2017 г., 17:03 ч.
  13     0

  Житните кръгове като фигури наистина представляват информация- това е Слово, което можем да разчитаме, и да разбираме, ако започнем да изучаваме свещената геометрия, която е в основата на всички духовни учения, езикът й е универсален, и с този език си служи както Природата, така и навсякъде из Универсума това е Словото, което от "нищото" прави "нещо", т.е. това е универсалния език на Твореца- началото на евангелието от Йоан оп исва точно това Слово съвсем в началото на евангелието, и първите 18 стиха от това евангелие представляват сакрално-геометрични "стъпки", описващи връзката между "архитекта" на Битието и проявените форми. Срещаме в четирите евангелски книги на Новия завет в библията понятията "риба" и "хляб"- с няколко риби и няколко хляба Иисус чрез благославяне умножава така щото да се нахранят хиляди души, и да останат 12 коша "изрезки"- всичко това представя принципи на сакралната геометрия, така че имаме възможност да изучаваме Божествената Наука на Живота. Защо обаче в житни ниви преди всичко се появяват тези "кръгове", но не само в житни, но и в ниви засадени с други представители на зърнени култури- това не е случайно. И Иисус говори за жито, и за синаповото зърно има притча, Учителятн Беинса Дуно акцентира многократно върху качествата и приложението на житото- житото е растение, което все още не познаваме, но откликва на Словото.

 • Биляна Николова
  14.03.2017 г., 17:00 ч.
  11     0

  За сакралната геометрия може да се прочете в книгите на Друнвало Мелхиседек "Древната тайна на Цветето на Живота"-1 и 2 том, акад.Вселенский "Вселенските матрици"-1 и 2 том, Боб Фрисъл "В тази книга няма нищо вярно, но всичко е точно така" (или нещо такова беше заглавието...има я в електронен вариант в спиралата и изворите), както и в книгите на Алис Бейли, освен това, изучаването на кабала е свързано с пряко развиване на дясното мозъчно полукълбо и създаване на способност за п ревръщане на всеки един символ в две измерения- да речем една еврейска буква, в три-, четири-, пет-измерен символ, че и повече, което всъщност внася много повече информация, и води до разбиране на "тайни", които винаги са били пред очите на всички, но за да бъдат разкрити е нужно да се подходи към тях с конкретни методи от науката, която има като предмет Живота.  

   

  Има кръгове в житата, които са човешко дело- те се различават поне по 10 критерия от оригиналните, а оригиналните кръгове имат едно особеност в създаването им- винаги следват определени правила, а те са: повтаряне на стъпките такива каквито са описани в "Битие" (давам този пример, защото всеки може да намери библия и да прочете книга Битие, въпреки че най-точно би било да си направи справка с шумеро-вавилонските текстовне, които обаче не са достъпни до "масовия читател", но за сметка на това пък космогонията им е на ниво, от което съвременната н

 • Биляна Николова
  14.03.2017 г., 17:00 ч.
  6     0

  Житните кръгове са явление, което се среща много отдавна на планетата ни, но появите зачестяват през 50-те години на ХХв, а съвсем интензивно започват да се появяват от 1991г насам.  

   

  Кръговете представляват сакрално-геометрични форми, които всъщност "говорят", но разчитането и разбирането на посланието в определена фигура е функция на все още неактивната дясна половина на мозъка ни. Спецификата на кръговете е в това, че те не представляват само физическо явление в три измерения- фигури в живата, а съдържат много повече от три измерения, и основната им задача е посветена на това, да внасят жизнено необходими "програми", които планетата ни да реализира като съзнание, а от там- да се предаде и на съзнанието на всяко едно живо същество. Днес земята претърпява промени с такъв интензитет, какъвто не се е срещал досега, дори и в "трудните времена" отпреди около 200 милиона години, когато човека се "пръква" като същество от плът и кръв на планетата.

 • Радостин Николов
  14.03.2017 г., 16:54 ч.
  4     0

  Да, това за шишарката е точно така! Интересно е въобще да се замислим над тези послания. И нещо да добавя - житните кръгове се появяват в Англия най-вече , защото може би тя първа ще изчезна и там да е предупреждението?...

 • Даниел Борисов
  14.03.2017 г., 16:53 ч.
  5     1

  Според мен тази жена отчасти казва истина, но от части е заблудена. Просто мнение - като и гледам чертите и очите. Благодарим на Портал12 за различната гледна точка и може би ако не бяха изрязвали толкова от видеото много хора нямаше да се питат дали казва истината или не....

 • Ния Ангелова
  14.03.2017 г., 16:50 ч.
  6     0

  Много интересно видео, особено в края, където се дават примери с конкретни житни кръгове. Смятам, че моментът, в който се показват пирамидите и наслагването върху картата на България е нещо като абсолютен прецедент, тъй като това не е кръг а друга форма, която очевидно има сериозно послание

 • Bilko Begins
  14.03.2017 г., 13:56 ч.
  5     0

  Този последния кръг - на коронната чакра, в природата се намира на шишарката на белия бор, погледната отгоре  

   

  http://www.shisharkata.com/shisharkite-v-prirodata.html

 • Таня
  14.03.2017 г., 13:25 ч.
  4     10

  Моля Ви, ставате смешни! След книгите на Блаватска, това е резултата...

 • Sofia Bogdanova
  14.03.2017 г., 10:47 ч.
  5     0

  Англия ще остане като малък остров. Водата ще залее и остави само 110-а част от сушата и

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай