Търси

Мандала на желанията върху дърво! Рисуване с четка

Начало
02.02.2020 г. от: 16:00 ч.
Край
02.02.2020 г. от: 19:00 ч.
Организатор:БАГРА ателиета и работилници
Имейл:tanyaborissova81@gmail.com
Мандала на Желанията!

Рисуването на мандала е ритуал, с който подреждаме своя вътрешен свят. Каним ви на ателие изпълнено със символика и цветове, които ще ни помогнат да изразим мечтите си, да визуализираме желанията си и да ги проектираме в сакралното пространство на кръга.

Върху дърво, с помощ от пергел и линия, с акрилни бои и под звуците на нежна медитативна музика, ще нарисуваме своя уникална мандала!

Рисуването на мандала е едновременно медитативен, съзидателен и освобождаващ процес, който има терапевтичен ефект и целебна сила.

♥ Ще използваме рисуването на тази красива диаграма, изградена от множество символи за визуализиране на желанията си и изграждане на цялостно и подредено послание към Вселената.
♥ Ще тълкуваме символите и цветовете, които сме избрали за нашата мандала и ще търсим отговори заедно. ☼

♥ В това ателие ще научите повече за силата на древната мандала и ще се потопите в дълбините на вътрешното си аз като сътворите и подредите магическият кръг от цветове и форми познат в различни религии и духовни практики по света.

Записването за събитието е предварително. Осъществява се с лично съобщение или имейл на bagra.tvorec@gmail.com или обаждане на тел: 0899730330

Цена: 40 лв.
Отстъпки:
* Деца, 35лв.
* Доведете приятел и ще получите 5 лв. отстъпка

Очакваме ви с радост и много любов ♥

БАГРА ателиета и работилници
ул. Цар Самуил, 29 в Зелената къща, град София

Спонсори на Портал 12