Търси

Магията на Тантра - йога практикa с Михал Кали Грикс- Амстердам

Начало
09.06.2016 г. от: 19:30 ч.
Край
09.06.2016 г. от: 21:30 ч.
Организатор:Студио 8
Имейл:evanoa42@abv.bg
Всяка човешка душа,без значение дали се намира в мъжко или женско тяло за момента, е съставена от 50% женска и 50% мъжка енергия. Щастието,мира и хармонията идват когато тези две енергии са балансирани и текат свободно в нас,когато нашите енергийни канали в телата ни са чисти и свободни и позволяват на енергията да се движи безпрепятсвено през тях.
Тантра ни учи как да осъзнаем тези енергии,как да ги балансираме,за да можем да се възползваме от даровете,които те ни носят.Упражненията и криите в тантра йога ни помагат лесно да се свържем и канализираме мъжката и женската енергия,вибрациите,които идват от Земята и Космоса.

Тантра ни учи как да освободим и използваме нашата творческа енергия за все по-креативни цели.

На семинара ще се запознаете и усвоите основни техники от тантра йога,които с минимална практика дават много големи резултати. Ще говорим за свещенната сексуалност и за това какво представлява Тантра масажа-цялостен енергиен оргазъм на тялото,без физическо докосване.По какъв начин свещенната сексуалност и способността ни да изпитваме пълен оргазъм на цялото тяло спомага за лечението ни на всички нива.

В Тантра йога комбинираме дишане(tantra krya yoga breath),асани,ритмично стягане и отпускане на мускулите на тазовото дъно(мула бандха),мантри и медитация.Това спомага да балансираме и хармонизираме нашите физическо и финни тела,като по този начин позволяваме на енергията на Източника ,на Безусловната любов да тече през нас и да ни лекува.
Тантра йога може да се практикува от всички без значение възрастта или физическата подготовка.

Практиката ще се води от Михал Кали Грикс.Той идва от Амстердам,научил е това в Расаяна Тантра Академия в Холандия,където в момента преподава тантра масаж.От 8 години практикува Тантра йога и Кундалини йога.От три години пътува по света и преподава своите знания за Тантра,за да могат все повече хора да се докоснат до тези лечебни и освобождаващи техники
.Всеки месец идва в София,където води клас по Тантра йога и Тантра масаж.
Практиката е подходяща както за двойки,така и за самостоятелни бойни единици :)
Първата част от 19:00-19:30 е представяне с вход-свободен!

Първата част от 19:00-19:30 е представяне с вход- свободен!
Втора част19:30-21:30:
вход- 30 лв.
За въпроси и резервации: 0888140263 Жанета Милева
Резервации: 0898424040

Повече за водещия: 
Магията на Тантра-Тантра йога практика
https://www.youtube.com/watch?v=FnpiPo-GgtM&feature=youtu.be
И демонстрация на Тантра масаж:
https://www.youtube.com/watch?v=8Pat23oBWSU&feature=youtu.be

За въпроси и резервации: 0888140263 Жанета Милева
Резервации: 0898424040


град Бургас, улица "Цар Асен" 7, Студио 8, сградата на САБ
 

Спонсори на Портал 12