Търси

МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА - СЕМИНАР СЪС ЗОР АЛЕФ

Начало
09.12.2019 г. от: 15:39 ч.
Край
11.12.2019 г. от: 15:40 ч.
Организатор:Школа на Единното учение
Имейл:edinnouchenie@abv.bg
Телефон:0878/648 060
Сайт:http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel
Школа на Единното учение в България и Фондация "Да бъдеш" организират тридневен семинар и цикъл от актове Свещена терапия с Учителя Зор Алеф. Темата е продължение на летния ни семинар: МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА

"Този, който проникне в Закона на Свободата, Закона съвършен, той благоуспешен ще бъде във всяко свое действие." Яков Справедливия, брат на Иешуа Машиах

Магическо мистично учение, осъществяването на което, очертава пред Човека път за сбъдване на неговите най-важни стремежи и намерения.
~ ~ ~
КОГА И КЪДЕ:
Семинар
9 декември 2019 (понеделник) от 19.00 часа
10 декември (вторник) от 19.00 часа
11 декември (сряда) от 19.00 часа
място на провеждане: хотел "Анел", бул. "Тодор Александров" 14, София

Свещена терапия (по желание)
9 декември 2019 (понеделник) от 20.00 часа
10 декември (вторник) от 20.00 часа
11 декември (сряда) от 20.00 часа

За информация: 0878/648 060
Имейл: edinnouchenie@abv.bg, dabydesh@abv.bg
~ ~ ~
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на руски и български език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия, Казахстан, Беларус, Финландия и Кипър.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, "Възвание към светлината", "Йога на Словото", "Йога на сънищата", "Да бъдеш", "Метод на неуязвимостта". Предстои издаването на нова книга за Науката на безсмъртието.

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям учител Зор Алеф приема Иисус Христос.


Още за него:
http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel
https://www.youtube.com/user/DaBudesh
http://centrebelogradchik.com/
_____

фотограф: © #TediMarkovMarconi

Спонсори на Портал 12