Търси

МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА - СЕМИНАР СЪС ЗОР АЛЕФ

Начало
21.09.2019 г. от: 18:00 ч.
Край
22.09.2019 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Школа на Единното учение
Имейл:edinnouchenie@abv.bg
Школа на Единното учение в България и Фондация "Да бъдеш" организират двудневен семинар с Учителя Зор Алеф. Темата е продължение на лекциите от летния ни ритрийт 2019: МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА.

„Този, който проникне в Закона на Свободата, Закона съвършен, той благоуспешен ще бъде във всяко свое действие.“ Яков Справедливия, брат на Иешуа Машиах

Магическо мистично учение, осъществяването на което, очертава пред Човека път за сбъдване на неговите най-важни стремежи и намерения.

кога и къде:
21 септември 2019 (събота) от 18.00 ч.
22 септември 2019 (неделя) от 18.00 ч.
хотел "Анел", бул. Тодор Александров, №14, София

за информация: 0878/648 060
e-mail: edinnocuhenie@abv.bg; dabydesh@abv.bg
~ ~ ~
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на руски и български език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия, Казахстан, Беларус, Финландия и Кипър.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, "Възвание към светлината", "Йога на Словото", "Йога на сънищата", "Да бъдеш", "Метод на неуязвимостта". Предстои издаването на нова книга за Науката на безсмъртието.

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям учител Зор Алеф приема Иисус Христос.


Още за него: 0878/648 060
http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel
https://www.youtube.com/user/DaBudesh
http://centrebelogradchik.com/
_____
фотограф: © #TediMarkovMarconi

Спонсори на Портал 12