Търси

Людмила Емилова - Пълна видео лекция от Летен веган фест 2016 - Варна

25.07.2016 г.
3744
Млякото и млечните продукти са по-вредни от месото. Те са едни от основните прични за така нареченото гниене в организма, от което и ролята им като причинители на различни форми на рак. Това заяви в своята лекция по време на Летния веган фестивал 2016, който се проведе във Варна, д-р Людмила Емилова - един от най-известните алтернативни лечители в България.
 
"Аз съм против това да се ядат в големи количества, да се ядат от хора, които имат болести, които се влошават, когато ядат мляко и млечни продукти да са с доказан източник и добро качество. В доклад на световната здравна организация от 1972-ра година се казва, че колкото повече мляко и млечни продукти ядем, толкова по-тежка остеопороза имаме.", посочва д-р Емилова.

Причината за автоимунните болести при децата
Белтъкът се разгражда на полипептиди, всеки полипептид на дипептид, всеки дипептид на монопептид и всеки монопептид на аминокиселени. Те влизат през средната част на тънкото черво, влизант през клетката, отиват в кръвта, разнасят се. В майчината кърма има само следи от казеин. В кравата има най-много казеин в сравнение с овцете и козите. А децата, които се кърмят с изкуствено мляко – то се прави винаги от краве мляко. Суши се, прави се, ма адаптирано било... никой не може да го адаптира. Господ е направил адаптирано мляко в гърдата на майката, да се образува и с това да го кърмите! Вижте колко са увредени децата, вижте колко са болни. Не им стига, че майките им не ги кърмят, ами на туй отгоре ваксинации, все нови ги измислят, че да печелят фармацевтичните фирми, че от Турция ли ще ги вземе, че от Афганистан ли ... абе въобще живи да ги оплачеш тези мънички дечица. Вижте ги колко са болни и токачени от мънички. И как ще станат големи хора да опрвляват света след това, не съм на ясно. Когато яде кърма от крава, тази огромна белтъчна молекула. Особено първите месеци ако не се кърми бебенцето, то в първите месеци... лигавицата на ионома, клетките са плътно една до друга чак до една година. Преди това, имат пролука между тях. Защо?!... В кърмата на майката има имуноглобалин, който да защитава от вируси, бактерии, гъбички, всякакви паразити и т.н., защото бебето като се роди, още не си е изработило защита. Защитата я дава майката. И за да могат да преминат тези имуноглобалини, има известно разстояние между клетките, защото през клетката минава само аминокиселина. До 3 месеца пролуката е много голяма. След третия месец, тя постепенно се намалява и намалява и на една година вече е ОК. Така че след една година можем да му даваме някакви други работи.

Всъщност, когато го храним на изкуствена храна, колкото по-рано го храним с изкуствено мляко, толкова по-голям риск има това дете да заболее от автоимунна болест. Тези части на от белтъчната молекула на кравето мляко, минавайки директно в кръвта, срещу тях, организма на всяко човешко същество, включително и животните, изработвна антитела срещу това чуждото нещо, срещу чуждия белтък. То не знае това вирус ли е, белтък ли е, бактерия ли е, какво е, Антитялото се свързва с жуждия белтък и го унищожава... Някой ще каже „какво от това“ - Този чуждия белтък наподобява на някои от белтъците в нашето тяло, двете клетки на лагерхансовите острови, на панкреаса, задстомашната жлеза, които изработват инсулина в човешкото тяло, те имат отгоре на обвивката един белтък, който много прилича на част от белтъчната молекула на кравето мляко. Изработените антитела на чуждия белтък, не разпознават къде е чуждия белтък и обвивката на бета клетките. Свързват се там и бавно, но сигурно постепенно унищожава бетаклетките на лагерхансовите острови и като стане детето на 1-2-3 години- ха, то имало диабет!
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12