Търси

Любовта и Не-азът

Начало
29.11.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
29.11.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Human Design Bulgaria
Имейл:p.blagoeva@gmail.com
За съжаление, за Не-аза, любов е красива дума, която потулва множество неосъзнати и неразрешени фрустрация, огорчение, гняв и разочарование в умовете на човешките същества. Понеже Не-азът е задвижван ментално, тези неразрешени конфликти стоят напълно дезинтегрирани в психиката и често се завръщат, брутално отразени в съ-зависимия характер на връзките ни в областите, в които сме естествено уязвими, където сме били наранени и се възприемаме като непълни. 

Първата стъпка към оздравяването е разпознаването, че си болен, точно както и приемането на ограничението е първата стъпка към надрастването му. Всички ние, във всички вариации, които дизайнът може да покаже, сме били наранявани по един и същи начин в нашия дух. Емоционалният спомен като нещо, което трябва да бъде прегърнато, е пространството, в което духът има нужда да се излекува и едновременно с това носи потенциал за мъдрост след оздравяването.

В тази 3-часова сесия водещият ще премине през основните механични елементи, които ни предразполагат към това да задържаме емоционална травма по конкретен начин и да се опитваме да компенсираме това ментално. Когато сте наясно как този автопилот е управлявал емоционалния ви и социален живот, това отваря във вас вратата към възможността за една не-ежедневна любов, която е отвъд всякакво описание. 

Водещ: Алокананд Диас - международен преподавател по Human Design 

Кога: 29 ноември 2016 г (вторник) - регистрация 18:30ч, начало 19:00ч до 22:30ч (2 сесии по 90 минути с 20-минутна почивка помежду им)

Цена за участие: 60 лв за единично участие в сесията на 29.11 и 100 лв общо за участие в двете вечерни събития - „Любовта и Не-азът“ на 29.11. и „Да обичаш себе си“ на 30.11.

* Местата са ограничени и участието е само с предварителната регистрация и потвърждение на посочените координати. 

За информация и записване: Петя Благоева – p.blagoeva@gmail.com, тел. 0889 37 19 36


град София, улица Осогово 49, Сити Авеню Хотел
 

Спонсори на Портал 12