Луната и образът на майката в хороскопа

101
  • Начало: 27.05.2017 г. от: 16:30 ч.
  • Край: 27.05.2017 г. в: 18:30 ч.
  • Организатор: Rady and the Stars; Хелен Дорон Учебен Център София Запад
  • Тип събитие: Безплатно
  • Регион: София град
  • Добавена от Портал12
Ако ви е интересно да разберете как ви възприема вашето дете и как да отработвате потенциални трудности свързани със мейчинството и семейния живот или пък да разберете повече за собствената си Луна, каква майка сте и какво е влиянието на вашата майка върху вас, елате на този подробен астрологичен семинар, с който Ради ще ви разкаже интересни факти и ще обогати емоционалния ви свят.

Лекцията е безплатна и е с предварително записване на radyandthestars@gmail.com. 
При записване, моля да посочите дата, час и град на раждане на вас и/или детето/децата ви.

Накратко казано - Луната в хороскопа показва нашите емоции, нужди, показва майка ни и това каква майка сме (в женския хороскоп), по какъв начин се грижим и носим сигурност в семейството. Луната е индикатор и за семейни и родови взаимоотношения. При две и повече деца в семейството е възможно всяко дете да е с различна Луна в собствения си хороскоп, което показва как възприема майка си и каква е личната му връзка с нея. В мъжкия хороскоп показва както емоциите, инстинктите и нуждите, така и майката и съпругата. Според знака, дома и аспектите на Луната в хороскопа ние реагираме в дома, семейството и на инстинктивно ниво. В тази лекция ще съсредоточим върху позицията на Луната според знака й и съвпадите с планети или главни точки от картата.

Коя е Ради?
Ради е майка на една прекрасна София на 5 и половина, учителка на малчугани и професионален астролог с дългогодишен международен опит. Астрологията й е страст, а това да работи за подобряване на взаимоотношенията между хората - лична мисия.
Заповядайте ако искате да надникнете в наглед мистериозния свят на астрологията и да разберете как работят на практика планетите и хората.

 

Спонсори на Портал12