Търси

Лили Димкова: Любовта към Бога е Същността на живота (ИНТЕРВЮ)

04.07.2020 г.
3020
Добавена от: Борислав Борисов
Интервю по телефона с Лили Димкова. 03/07/2020 г. В импровизираният разговор по телефона Лили Димкова споделя спомени с баща си - Петър Димков - емблемата в народната медицина и ирисова диагностика. Говорим за силата на изкуството като проводник на духовното, когато е на база Божия дарба, а не талант. В телефонният разговор Лили Димкова споделя също за сентенцията на добродетелите в живота, безвременните послания на богомилите и Същността в Пътя на окултния ученик. Любовта към Бога и постоянният молитвен дух, трябва да са основата на живота, споделя Лили Димкова.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Спонсори на Портал 12