Търси

Лекция за красотата и силите на природата

Начало
09.07.2016 г. от: 10:30 ч.
Край
09.07.2016 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Enigma Cosmetics
Огледалце, огледалце, я кажи! Лекция за красотата и силите на природата

От растителното царство произлиза сила - финна и нежна като струна и в същия момент мощна и категорична по терапевтично въздействие. Стихиите в природата създават и предоставят на хората този инструмент, наричан етерични масла, чиито свойства в стари времена лечителите са познавали по емпиричен начин, а в съвременния свят получават своето научно потвърждение.
Благодарение на съчетанието от съединения в етеричните масла с тях можем да лекуваме не само физическото тяло, да забавяме ефектите на времето, но и да влияем на емоциите и да правим живота си по- щастлив, по пълен с усещания и по- добър.

За да може да се радваме на всички благотворни действия е необходимо разумно и информирано да ги използваме, запознавайки се с техните силни страни и методите за достигане на ефектите им, създавайки средства за прилагането им по правилен начин. Независимо от начина на прилагане, ефектите на етеричните масла са мощни, но щадящи, възстановяващи финната хармония в организма на човека на всички нива.

Ние момичетата, стоим пред образа си и критично се оглеждаме... Тази лекция разкрива как критиките да са по- малко и как в удоволствие да се грижим за кожата и настроението си, използвайки даровете на природата и своят собствен творчески потенциал.

Лесни стъпки и ритуали, които ще можем да следваме с помощта на етеричните масла и растителните масла, по пътеката към младостта и красотата. За целта, на тази лекция ще се запознаем със свойствата на тези прекрасни инструменти за отстраняване на видими и невидими несъвършенства, ще разберем как да ги използваме съгласно индивидуалните нужди и проблеми. Ще навлезем в интимните тайни на етеричните масла, за да може разумно да ги използваме и влагаме в свои собствени разкрасяващи творения.

И ето стъпките:
Лицето в огледалото.
Как етеричните масла повлияват състоянието на кожата?
Как да избираме качествени натурални продукти за грижа за красотата?
Растителни и етерични масла за типовете кожа.
Как да направим за себе си подходящ елексир на младостта?
Ежедневен ритуал за красота- някои насоки как да го създадете.

водещ: маг.фарм. Соня Копривленска

Само с предварително записване - краен срок 08.07.2016
Такса участие - 40 лева

Записване и въпроси: Поля Ангелова 0885 93 24 34


град Велико Търново, Green Health Cafe, ул. Марно Поле 9
 

Спонсори на Портал 12