Лекция за Боян Мага и богомилството ще се проведе на 31-и Януари в София (ПОКАНА)

22.01.2017 г.
5894
Добавена от: Портал12
Лекция за Боян Мага и богомилството ще се проведе на 31-и Януари в София. Събитието е по инициатива на Митков Арт Програминг Академи, а лектори ще бъдат проф.Дамян Попхристов и Мария Арабаджиева. Портал12 е медиен партньор на мероприятието.

По време на лекцията ще бъдат споделени неразкривани досега исторически факти за живота и дейността на легендарния син на цар Симеон – княз Боян Вениамин, наричан Боян Мага, както и за цар Симеон и неговите синове. Били ли са посветени те в Древната мъдрост? Каква е била задачата на техния живот и какво наследство за духовното развитие са оставили след себе си, са само една част от темите на събитието, което се очаква с голям интерес.

Лекцията „Боян Мага” ще се проведе от 18.00 часа на 31 Януари 2017 в Сити Марк Арт Център (бившето кино „Левски”) на бул. „Янко Сакъзов” 30 в София.

Боян Мага - лекция

Входът за събитието е свободен, но регистрация за гарантиране на места можете да направите от тук

 
Свързани публикации

16.11.2016 г.
24145

Проф.Дамян Попхристов: Боян Мага и учениците му са тук и работят сред нас (ВИДЕО ИНТЕРВЮ)

Представяме ви интервю на Таня Борисова с проф. Дамян Попхристов по темата за това кой е Боян Мага, наследството на богомилите и връзката със Свети Иван Рилски...Велико Търново, 13.11.2016
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай