Търси

Лекция с демонстрация на лечение и изправяне на гръбначен стълб

Начало
24.03.2017 г. от: 18:30 ч.
Край
24.03.2017 г. от: 19:30 ч.
Организатор:Център за духовно развитие
Здравейте!

В края на март 2017 отново ще ни гостува Духовният лечител Емил Неделчев. Ще започнем с лекция на 24.03 (петък) от 18:30ч., на която ще бъде демонстрирана лечебна система за духовно изправяне на гръбначен стълб чрез молитви. 

В продължение на 5 дни г-н Неделчев ще провежда терапии на хора с различни проблеми.
Емил Неделчев е инициаторът на Духовното изправяне на гръбначния стълб. Според него този енергиен метод е уникален. Чрез Духовното изправяне се активират силите за самолечение, като по този начин и Вашето тяло може да усети своя личен процес на лечение. 

Различни по височина плешки, изкривен гръбначен стълб и дългогодишни изкривявания на таза се изравняват, а в повечето случаи дори се излекуват напълно с едно единствено, продължаващо само секунди, кратко и безболезнено лечение. По този начин могат да се премахнат физически, психични, както и емоционални оплаквания.
Молитвите служат за решаване на различни проблеми; здравни, за материално благополучие, ментални проблеми от всякакво естество психични разстройства, всякакви кармични или при нарушена аура проблеми свързани с духовното развитие на човека. Тук се включват проблеми с чакрите, които не функционират нормално разстроените чакри, слабото енергйно поле недостига на положителна енергия в тялото,ума.

Поле на действие на лечебната система чрез молитви
1. ЗА ПОСТИГАНЕ НА ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ Работейки с молитва на определени места се трансформира негативната енергия в положителна и допринася за облекчавана на съответният здравен проблем 
2. ЗА ПОСТИГАНЕ НА МЕНТАЛНО ЗДРАВЕ 
3. ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ Тази молитва оказва благотворно въздействие за проблемите свързани с психическото здраве 
4. ЗА ПОСТИГАНЕ НА МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ И УСПЕХИ Тази молитва помага да се решат проблемите свързани с материалното благополучие Успехи за откриване на твоята сродна душа
5. ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ОТРИЦАТЕЛНИ ЕНЕРГИИ ОТ ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛОТО Тази молитва въздейства върху процеса на изчистване на тялото от отрицателна енергия 
6. ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ОТ ЧАКРИТЕ Молитвата работи за изчистване на болестната енергия от чакрите. Въздействието върху чакрите преобразува отрицателната и патологичната енергия в тях ;Личните усилия на засегнатия човек за постигане на успех в живота се увеличават многократно.
7. ЗА ПОСТИГАНЕ НА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ Молитвата помага за постигане на успех в полето на духовността
8. ЗА РЕШАВАНЕ НА КАРМИЧНИ ПРОБЛЕМИ С тази молитва се работи върху кармичните проблеми. Кармата от миналото ни може да е причина за днешните ни неуспехи и трудности. Работейки на определени места отрицателната енергия се преобразува в положителна и спомага за изчистване на неблагоприятни примеси от минали карми (минали животи на Земята)
9. ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АУРАТА Молитвата работи за чистене на аурата за хора с депресия, нервни смущения. Работейки на определени места негативната енергия се преобразува и пострадалият усеща облекчение по отношение на проблемите свързани със състоянието на аурата а също и ментално успокоение.
10. Духовното изправяне на гръбначния стълб.

Ето и повече информация за метода Духовно изправяне на гръбначният стълб: 

ЕНЕРГИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ИЗПРАВЯНЕ НА ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ
Много от хората страдат от породено от еволюцията изкривяване на тялото: крив врат, различна височина на раменете, изместени плешки, изкривен и усукан гръбначен стълб, изкривено положение на таза и крака с различна дължина. Това са външно видими характерни особености.
В резултат на това някои страдат от болки в гърба, други от болки в коленете и таза, на тилната и гръбната мускулатура, от сърдечна недостатъчност и аритмия, храносмилателни проблеми, бъбречни заболявания и др. Но отново има надежда и за хора, страдащи от депресии, главоболие и заболявания на кръвообращението.
Принципно всички тези заболявания са въз основа на изкривяване на гръбнака, понеже към него са свързани всички органи, контролни центрове и меридиани, и в него е съхранена информация, която се излъчва в цялото тяло. За човека гръбнакът представлява стълб на живота.
Дори и да звучи невероятно, съществува начин, който дава възможност за поправка на изкривен таз с разлика в дължината на долните крайници, без да е необходимо дори да се докосне тялото. Премахването на изкривяването на таза е правилният и единственият възможен начин да се изцелят изцяло тялото, душата и духа.
И на излекувани чрез ортодоксалната медицина хора с различни телесни, психически и емоционални симптоми може да се окаже помощ чрез ,, Душевно изправяне“.
Единствено Емил е инициаторът на тази чудодейно действаща – непозната за всички времена – енергия. Тя се управлява от силата на Духа му, защото Емил е самата сила. Чрез неговата лечебна дейност – следваща Светия закон Божий – се извършват промени на света.

Само чрез Духовното изправяне ще успеете да се освободите от товарите на миналото и да пристигнете в настоящето, в безкрайността, свободата, към които се старае нашата душа. Защо е така? Защото Духовното изправяне е в състояние да се разпространи във всякакви пространства и периоди на живота, и да фокусира в центъра всичко, което се намира в тези пространства и периоди – мисли, спомени, обещания, вярвания, видения и възприятия – всички програми, застъпени в клетки, атоми и съзнание, като ги хармонизира спрямо този център. Това е моментът на Духовното изправяне.
На физическо ниво става въпрос само за аспект на истинско Духовно изправяне. Хората изпитват съзнателни настройки на по-високо ниво, тоест, това е способността да се вслушат вътре в себе си, и да възприемат мисли на същества, които работят на по-висше, космическо ниво на интелигентност. Става въпрос за повече от това, което може да бъде обсъждано.
Духовното изправяне е Възкресение – издигане в НОВО ИЗМЕРЕНИЕ на живота и съзнанието. Квантов скок в Духовното изцеление.

ВИДИМО ПРЕОБРАЗУВАНЕ ЧРЕЗ ДУХА
Според лечителя и духовно лице Д-р. Емил Гепов Духовното изправяне е уникално. Хората са успели да изживеят видими и забележими промени по тялото си чрез изправянето на своя дух. Различни по височина плешки, изкривен гръбначен стълб и дългогодишни изкривявания на таза се изравняват, а в повечето случаи дори се излекуват напълно с едно единствено, продължаващо само секунди, кратко и безболезнено лечение. По този начин могат да се премахнат физически, психични, както и емоционални оплаквания.
Този революционен метод на лечение е доказателство, че лечението на духа не е с ефект на плацебо, което е доказано с 9 годишна дейност и документирано на множество масови мероприятия и участия в телевизионни предавания.
Чрез премахването на енергични блокади – запаметени в съзнанието на клетките от времето преди самото раждане – тялото е в състояние да се изправи за един миг, по естествен начин и без допир, при което се възстановява реда в цялостния организъм. Това дълбоко преживяване на Изправянето води до разширяване на съзнанието, въз основа на което се изгражда силата на самолечението. Това преживяване е най-значимата възможност за човека да намери отново Бога, който по всяко едно време „Е” във всичко. Неговата ръка е над всичко.
Чрез Духовното изправяне се активират силите за самолечение, като по този начин и Вашето тяло може да усети своя личен процес на лечение.
ЛЕЧЕНИЕ - Духовното изправяне се случва по лек начин. Лицето, което се лекува усеща често леко, успокояващо отпускане и корекция на тялото си.Чрез премахването на енергични блокади – запаметени в съзнанието на клетките от времето преди самото раждане – тялото е в състояние да се изправи за един миг, по естествен начин и без допир, при което се възстановява реда в цялостния организъм. 
Скъпи родители, ако това лечение се осъществи в ранна детска възраст, Вие предоставяне на Вашите деца основа за здравословен живот.

Забележка: Духовният лечител не е лекар в конвенционална медицина . Духовното лечение / Духовното изправяне не представлява дейност по смисъла на медицината, а духовен процес. Духовният лечител не дава обещания за изцеление и не поставя диагнози. Поради това Духовното лечение / Духовното изправяне не замества медицинското лечение при заболяване на тялото или душата или в случай на съмнение за такова. Участието е доброволно.
Духовният лечител Емил Неделчев е завършил Академия по алтернативна Медицина в град Калкута Индия, степен Доктор в Алтернативна медицина, Хиропрактика, Акупунктура, Аюрведа, Натуропати. Работи в град Бургас и Германия - град Линген.
Повече информация за метода може да получите тук:
https://www.youtube.com/watch?v=5zoh1m3VJnU

Място на провеждане на лекцията:Център за Духовно развитие – зала 1. 
Адрес: гр. София, ул. Ами Буе 10А, партер, откъм ул.”Баница”
Без предварителни записвания. 
Вход: Лекцията е безплатна, но приемаме дарения за развитие на центъра.


град София, улица Ами Буе 10-А, партер, офис 3, Център за духовно развитие
 

Спонсори на Портал 12