Търси

Лекция с Геше Майкъл Роуч

Начало
26.09.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
26.09.2017 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Издателска Къща Жануа'98
И тази година ще имаме щастието да се срещнем на живо с Geshe Michael Roach в София - на 26. спетември в Кино "Люмиер Лидл"(Малкото НДК) - от 19 часа.

На тази среща той, заедно със своите асистенти, ще изнесе една от най-важните лекции - темата за зависимостите ни и какъв според древната мъдростта е пътят да се освободим - стъпка по стъпка, от големите към най-малките ни пристрастявания!

Има ли някой от нас, който може смело да каже - Аз съм свободен, независим?

Зависимостите са изключително перфидни, фини, понякога даже незабележими - от страстта към сладкото, кафето, до зависимостта към алкохола, цигарите, наркотиците...

В последните години една от най-разпространените зависимости е интернет пристрастяването, свързано основно с достъпа до социалните мрежи и видео игрите.

Тази зависимост завладява и поглъща всички - от малки до големи, тя откъсва хората от живия живот, от радостта на живото общуване, прави ни асоциални и затворени. Несвободни и немислещи.

Как да започнем освобождаването първо в себе си, за да видим след това свобода и в Света около нас - това е темата на срещата ни с Геше Майкъл Роуч през 2017. година, която след това ще продължим с еднодневен семинар с българските ни преподаватели- Georgi Kadrev иIvan Iliev.

ИНТЕНЗИВЕН СЕМИНАР ПО СИСТЕМАТA НА ШЛИФОВАЩИЯ ДИАМАНТИ- 6-ТО НИВО.

Плащане по банков път:

IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
„Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!

 

Спонсори на Портал 12