Търси

Лекция Кармичен мениджмънт с Николай Сираков

Начало
08.06.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
08.06.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Център за творчество Фрейле
Имейл:info@freyle.bg
Кармичен мениджмънт” е система, чрез която сътворяваме осъзнато собствения си живот. 
Системата е базирана на древната сутра „Шлифоващия диаманти” и е представена на съвременния свят от монахът – милионер Геше Майкъл Роуч. 

Управлявайки нашите действия, думи и мисли ние осъзнато нанасяме отпечатъци (кармични семена) в нашата дълбока вътрешна памет и така променяме живота си и света около нас
„Кармичен мениджмънт” ни предлага лесни за изпълнение и мощни като въздействие техники за по-добро материално състояние, по-добро здраве и по-добри взаимоотношение с хората. 

На семинара ще поговорим за това:
~ от къде идват нещата в живота ни
~ как се разтварят кармичните семена в нашия ум
~ как да ускорим процеса на израстване на желаните кармични семена

...или как да сътворим желаният от нас живот!

За водещия: Николай Сираков – вдъхновяващ политик и преподавател по йога и практики на успеха. Преминал през горещия стол на кмет, а сега областен управител на област Габрово, той ще ви покаже силата на духовните практики в ежедневието, почерпени от древни учения чрез неговите учители.
"Вървейки по своя земен път търся отговорите за смисъла на човешкото съществуване в различни посоки и учения. Но животът ми се преобрази след срещата ми със Свами Дев Мурти, когато се запознах с неговата система – Хималайска йога.

А от няколко години реализирам желанията си в професионалния и личен живот чрез тибетската система на "Шлифоващия диаманти" преподавана ми от Геше Майкъл Роуч. И от своя страна споделям практическото прилагане на древната мъдрост чрез различни семинари."

8-ми Юни, Сряда, 19.00 - 20.30 ч.
Такса за участие: 20 лв.
Необходимо е предварително записване на тел. 0883 39 59 78 или info@freyle.bg

град София, бул. Мария Луиза 65, етаж 1, ​Център за творчество Фрейле
 

Спонсори на Портал 12