Търси

Лекция Хюман Дизайн или Как да опознем себе си

Начало
17.02.2017 г. от: 18:30 ч.
Край
17.02.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Центъра за Духовно развитие
Имейл:info@bulgarianow.org
Първата стъпка е към себе си – започни с нея!
Имаш ли порив – последвай го! Той ще те отведе към твоята истинска същност и природа.


Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света.

Хюман Дизайн
„Опознай себе си“ е било изписано над портите на античния свят. Над портите на новия свят пише „Бъди себе си“. Твоята любов е вътре в теб. Ако ти или света около теб имате нужда от промяна – започни от себе си.
С разчитането на уникалния ни дизайн, имаме възможността да се завърнем у дома, към вътрешния ни „аз“, свързвайки се с човека, който сме родени да бъдем.

Хюман Дизайн са две думи, две думи, които ни свързват със себе си и по между ни. Една от най-търсените световни системи, която синтезира в себе си известните древни учения: астрология, и-дзин, кабала и ведическото познание за чакрите. 

С дата и ориентировъчен час на раждане, чрез Хюман Дизайн имаме възможността да си изясним: Кои са качествата и потенциалът ни? Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си? С каква жизнена енергия разполагаме и как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени? Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите? Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения? 

За водещата: Лилия Иванова 
Хюман дизайн консултант. Творец и водещ на групи и събития за себепознание и развитие на личността. 

С три думи Лилия може да бъде описана, като консултант по вътрешна красота. 
От 7 години осъзнато изследва себе си в необятната тема на личностното развитие и себепознание. За цялото това време организира и води вълнуващи събития сред природата, като "Посрещане на изгрева". Създател е и на творческата практика "Спонтанност без граници". Лектор на събития за взаимоотношенията, разгръщането на потенциала и любовта към себе си. Участия като координатор и гост лектор на фестивалите "Wake Ъп България 2016", "Беглика Фест 2016", център "Мандала и студио "Лина". Гост в ТВ предаването "Себеседник". Последната идея, в която се влага е събития за свързване и изразяване на женската енергия Жива Луна - Стъпки към себе си. 
Трите символа, които я определят и вдъхновяват са КултуРа, ПриРода и Магия.

Без предварителни записвания. 

Вход: Лекцията е безплатна, но приемаме дарения за развитие на центъра. 

Телефон за връзка: 0885004083

На вниманието на всички, които се интересуват от Хюмън дизайн!!! Събитието сменя и новата дата е за 17.02.2017г.(петък) от 18:30ч. зала 1 Ами Буе на Центъра за Духовно развитие - София.


град София, улица Ами Буе 10А, партер, офис 3, откъм улица "Баница", Центъра за Духовно развитие

Спонсори на Портал 12