Търси

Лечебните звуци - Астрофонотерапия

Начало
06.08.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
06.08.2016 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Astrofonoterapia
Искам да ви представя моят уникален метод за лечение посредством Личната музика създадена на база тембъра на гласа - холографско изображение на човешката същност наречен Астрофонотерапия. Специфичната звукова палитра канализирана от високите измерения, съчетана с човешкото биополе, оказва благоприятно въздействие и 
води до самолечение на различни болестни състояния. 

(За повече информация - http://www.petronimius.com/ ,https://www.facebook.com/astrofonoterapia/)

Това няма да е концерт, нито беседа, нито медитация, нито молитва, нито перформънс, нито спектакъл, а по скоро от всичко това по малко.

Ще се потопите в един магичен свят от звук, светлина и звездна хармония достигнала до вас от дълбокия космос, където всеки слушател ще бъде и съавтор на създаваното от сцената. Тя ще бъде отворена и за всички присъстващи в залата, които на фона на музиката на Петронимиус, ще могат да се изявят като художници, поети, писатели, танцьори. 

Създадените произведения, заредени с лечебната енергия на Астрофонотерапия, ще се предлагат на символична цена на всички желаещи.

Цел на събитието е и поставяне на началото на фонд, чрез който ще стане възможно уникалното терапевтично въздействие върху повече деца с дефицити.

Заповядайте на нашето събитие, където сами ще се убедите в мощната сила на лечебната музика - Астрофонотерапия!

Със специално участие на психолога Венета Джалдети и Дончо Кръстев, холистичен лечител, автор на методиката "Танцът на Спиралата"

Вход : с дарение

град Бургас, Приморски парк, Културен център Морско казино

Спонсори на Портал 12