Търси

Към сакралните места на България с Порталите. Магура и Белоградчишките скали

Начало
05.09.2019 г. от: 12:00 ч.
Край
08.09.2019 г. от: 12:00 ч.
Организатор:Astro news, Порталите, Предсказания и синхроничност
Имейл:liondalisious@gmail.com
Порталите започват поредица от ретрийти, които ще се провеждат в различни местенца на България известни със своята мистериозност и тайнственост!

Заедно с Порталите, ще пътешестваме до различни точки на България и ще преоткриваме историята и корените на нашата същност! Разбира се, заедно с пътешествията към различни географски точки, вие ще продължите да пътешествате и дълбоко по пътеките към себе си, с помощта на водачите от Порталите.

Да отворим Порталите към мистериите на България и тайните в живота ни!


Започваме с едно пътешествие до дълбините на най-дългата и пълна с тайни пещера в България - Магурата. Наш гост е водещ изследовател на пещерата, който продължава да открива нови знания за смисъла на рисунките и древното им значение, което ще сподели с нас. Очакват ни и разходки до скалите около Белоградчик , посещение на тайни, влудяващи с мистиката си местенца, почивки и забавни практики, беседи, астрологични и таро сеанси, релаксиращи масажи и арт терапия с глина!!

Нашето пътешествие започва в четвъртък - 05*ти Септември, когато пристигаме на мястото, където ще останем до неделя . Това са глинени къщи от един, съвсем нов, уникален комплекс на 4 км. от Белоградчик. Комплексът от глинени къщи "ПОД СКАЛИТЕ" разполага с шест къщички, всяка със своя уникална форма и вътрешна архитектура, от които произлизат и техните имена - Охлюв, Езерце, Детелина, Винарна, Панорама и Зимна градина. Всички къщи са изградени по забравена автентична технология на старите майстори, като са използвани единствено екологични местни материали - камък, дърво и глина със слама. Къщите са обзаведени с всичко необходимо, разполагаме и с място, където да се провеждат нашите занимания, практики, вечери и разговори.

примерна програма 05 - 08 Септември:

05.09: четвъртък -
пристигане и настаняване.
19:30 Вечеря и кръг запознанство

06.09, 07.09 : петък и събота - Сутрешните часове до към ранен следобед, ще отделяме за разходки до Магура, Белоградчишки скали и други местенца в околността. Следобед е времето за преминаване на всички гости през Порталите, които този път са ТРИ, както следва:

I Портал - ТАРО и номерология с Лада Марина
II Портал - Астрология с Елена Пенчева
III Портал - Ароматерапия с Александра - грижа за тялото и сетивата

Всеки един от вас ще има 60 минутен сеанс на всеки един Портал и не на последно място - имаме ИЗНЕНАДА ЗА ВАС - НОВО за ПОРТАЛИТЕ : АРТ терапия - работа с глина с Мариела Иванова, която този път ще сподели с вас удоволствието да точиш на грънчарско колело!
Едно неповторимо, освобождаващо ума и релаксиращо тялото и душата занимание.

Вечер около 19:00ч. вечеряме заедно домашно приготвени ястия и ръчно месена и наречена питка; Храната ще бъде синхронизирана с вашите желания и вкус.
след 20:00 - разговори, интересни беседи, практики, игри и занимания.
Неделя - свободно време, разходки и тръгване.

Да запишете вашето участие в първото пътешествие с Порталите през мистериите на България, моля свържете се с нас ! Местата, както обикновено са ограничени, а ние ви очакваме с нетърпение!!!

цени:
05. - 08.Септември - цена 308 лв., която включва:
- Три нощувки, три закуски и три вечери
- Преминаване през Порталите
- Арт терапия с глина
- разходки, водачи, беседи и вечерни практики.

Цената НЕ включва :
Транспорт до и на място.
Ще уговорим между нас споделено пътуване с автомобили.
Иначе до Белоградчик пътува автобус веднъж на ден. Редовен транспорт има от Видин. Посрещаме ви на автогарата. Пътуването на всеки ще уговорим в последващ разговор.

екип Портали
Лада Марина - таро, астрология и номерология
Елена Пенчева - астрология
Мариела Иванова - арт терапевт, художник керамика
Александра Савова - ароматерапия, масажна терапия
Весела Котева - организатор и домакин на събитието.

Очакваме ви! 

Спонсори на Портал 12