Търси

Квантов поглед към родословното дърво - Беседа с Мария Димитрова

Начало
17.12.2015 г. от: 18:00 ч.
Край
17.12.2015 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Център Идея Вита
Имейл:email@abv.bg
Телефон:телеф00Н
Сайт:dir.bg
Facebook:facebook.com
Лице за контакт:Иван Иванов
Мария Димитрова (гост лектор от Испания) ще води беседата "Квантов поглед към родословното дърво", която ще се проведе на 17-и Декември в Център Идея Вита в София.  На следващия ден г-жа Димитрова ще извършва индивидуални сеанси.

Ето и повече информация за събитието:
"Темата за която искам да говоря е как нашия живот е уравляван подсъзнателно от програмите, които сме наследили от прадедите и родителите си. Как можем да рзберем каква е програмата, от кой член от родословното дърво сме я унаследили и как можем да я променим. Ще обясня основните концепти, на които се базира науката за изучаването на родословното дърво и също така как периодът на зачеване,бременоста, начинът, по който сме се родили, също имат гоямо влияние върху останалата част от живота ни.

Идеята е да представим един нов и различен поглед, с който можем да гледаме на реалността около нас, а именно методът BioeNeuroEmocion (БНЕ) на испанския психолог Енрик Корбера (Enric Corbera). Той събира в едно теориите на много изследователи и учени като Фройд, Карл Юнг, Макс Планк, д-р Дейвид Хокинс, д-р Хамер и създадва метод, който учи как да извличаме информация за себе си и да се лекуваме, осъзнавайки подтиснатите емоции, който стоят зад определен симптом или конфликтна ситуация. 

Корбера започва да представя този метод на семинарите за емоционална интелигентност и биологично декодиране, които организира в началото на кариерата си. Той добива много голяма популярност в цяла Испания, благодарение на това, че хората наистина успяват да подобрят начина си на живот и да се излекуват. По-късно започва да работи с университетските среди в Куба. Методът започва да се използва от лекари, които го прилагат като съпътстващ на традиционното лечение. Наблюденията доказват, че хората, които освобождават подтиснатите емоции, свързани с травмиращите ситуация, и които започват да гледат на реалността от другата гледна точка, дават много по-добри резултати в традиционното лечение. С този метод започват да работят и екипи от психолози и психиатри, които го прилагат също като съпътстващ метод в традиционното лечение на психично болните." Мария Димитрова

Вижте адрес на мястото, където ще се проведе събитието:
 

Спонсори на Портал 12