Търси

Курс по народно пеене за начинаещи

Начало
02.03.2016 г. от: 17:00 ч.
Край
09.03.2016 г. от: 19:00 ч.
Местоположение
бул. Мария Луиза 65, ет. 1
Организатор:Център за творчество Фрейле
Имейл:info@freyle.bg
Радостно е, че народното пеене се завръща и отново става популярно сред нас. Когато запеем заедно, времето спира и единственото, което остава е чистата радост от споделените вибрации. На този курс по народно пеене, ще се срещнете с разнообразие от шопски, македонски и други народни песни, подходящи и за начинаещи в пеенето.

Специално ще ни гостува народната певица Кунка Желязкова, която е с над 30 годишен опит в ансамбъл "Филип Кутев" и е от основателките на Държавния ансамбъл за народни песни и танци "Странджа". Обиколила и пяла по цял свят, тя ще ви предаде това, което почти никъде другаде не може да се научи. Тя може да ви предаде песни за обичаи, македонски песни, автентичен двуглас, шопски песни и още много звуци от всички краища на България.

Сладкодумната певица ще ви потопи в историята на всяка една от песните, за да оживее тя отново. Mоже да се включи всеки, който иска да знае повече песни и да усети невероятното удоволствие от това гласът му да се извива из дебрите на българския възраждащ се фолклор. Просто заради удоволствието от това да пеем заедно!
Курсът се състои от 3 модула, които ще се състоят веднъж седмично в сряда от 17.30 до 18:45 ч.

Продължителност: 24-ти февруари - 9-ти март
Такса за участие: 45 лв. за трите модула

Център за творчество Фрейле, бул. Мария Луиза 65, ет. 1
Необходимо е предварително записване на  тел. 0883 39 59 78 или info@freyle.bg

Спонсори на Портал 12