Търси

Курс-обучение Акашови записи - Аида Марковска

Начало
05.09.2020 г. от: 10:00 ч.
Край
05.09.2020 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Делфи - център за съзидателно мислене
Имейл:adi@boss.bg
Телефон:0888727094
Лице за контакт:Аида Марковска
Енергията, която съдържа информацията в Акашовите записи, се нарича Акаша, която е термин на санскрит и означава “първична субстанция” Това е енергията, която прави всичко във Вселената – енергията на любовта. Акаша се смята за основен принцип на природата в индуския мистицизъм, от който са създадени другите четири физически принципи – огън, въздух, земя и вода.

Думата Акаша произлиза от тибетска и северно-индийска думи. “Ака” означава пространство, място за съхранение, или склад, и “Sa” означава небе, скрито или тайно. Буквалният превод на думата е пространство или място за съхранение.” За акашовите записи се смята, че съществуват от началото на създаването на Вселената.

Вашите лични акашови записи съдържат цялата информация от опита на душата ви. От записите можете да научите повече за отношенията ви, здравето ви и пътят на душата ви. Те са знанието за миналото, настоящето и възможното развитие за Бъдещето.

Измерение на Любов и Мъдрост, в което пребивавайки ние можем да постигнем познание за себе си, Вселената, и как всички ние сме част от Едно.

Работата с тях може да ни помогне да разрешим проблеми във взаимоотношенията с близки хора, да постигнем духовно развитие, да разберем влиянието на наши минали животи върху настоящия ни, да открием Мисията в живота ни, преодоляване на здравословни и други проблеми.

Енергията на Акаша е изпълнена с Любов, Мъдрост, Подкрепа. Влизайки в това пространство сме напълно защитени от пространството там, и водени от Господарите на Записите, Ангелите и Учителите предприемаме едно пътешествие към себе си.

Отговорите (на нашите въпроси) и Посланията, които получаваме от Акашовите Записи, са изпълнени със Светлина, Любов, Лекота и Благодат. Те са предадени с езика на светлината, който е прост и универсален.

Това е измерение, в което контактуваме с равни. Там няма йерархично отношение или претенция за страхопочитание от наша страна. Та как може да се страхуваш от най-близките си приятели.

В тънкия план на света е записана информация, която се пази от ангелите и Господарите на Акаша.
Искате ли да се научите да разкривате тези записи, да получавате нежни и силни напътствия от Светлината?
Елате, техниката е много успешна, аз мисля, че ще успеете да стигнете
ДО ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ с лекота и благодат!

Отваряне и четене на Акашовите записи.
СЕМИНАР, Пловдив, 5 септември 2020 г.

Събитието ще се проведе както присъствено, така и онлайн в ZOOM за тези, които няма да пътуват до Пловдив.

Присъединяване към Zoom Meeting
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/76685348703?pwd=V2lBUDBjSnh2S1BRRXdzOGkvMlRKdz09

Meeting ID: 766 8534 8703
Passcode: 6V5v7uFoC3


Обучението води Аида Марковска
http://www.aida.bg
Задължително със записване
adi@boss.bg
0888727094

Спонсори на Портал 12