Търси

Курс Рейки - 1-во ниво

Начало
22.10.2016 г. от: 08:00 ч.
Край
23.10.2016 г. от: 11:00 ч.
Организатор:Йога студио Ом Шанти
Курс Рейки 1-во ниво
22-23 Октомври
Йога студио "Ом Шанти"

Рейки е безопасна, деликатна, неагресивна лечебна техника с полагане на ръце, прилагана върху вас самите или върху другите, която използва духовна енергия за лечение на физически заболявания, без да включва натиск, манипулация или масаж. Тя обаче е много повече от физическа терапия. Рейки е холистична система за балансиране, лечение и хармонизиране на всички аспекти на човека – тяло, ум, емоции и дух – и може да се използва също за поощряване на личностното и духовно осъзнаване и израстване.

Японската дума Рейки се превежда като „Универсална енергия на Жизнената сила” или „ Божествена енергия на Жизнената сила”.

Тази техника е много лесна за усвояване и използването й може лесно да се усвои в рамките на един уикенд. Резултатите от лечението варират от обикновена релаксация и усещането за благополучие до истинско чудо. Понякога удивителни лечения идват от хора, които току – що за завършили курса на обучение. Забележително е, че рейки не изисква специални способности или години обучение. Всеки може да я усвои за един или два дни и незабавно да почувства резултатите от нея.

Голямата красота и ценност на рейки е, че тя ни свързва с тази част на света, в която всичко се управлява от мъдростта, любовта и мира.

Водещ - Анелия Вълчева

Курсът се провежда в два дни. Първият ден получавате индивидуална настройка. Вторият ден се работи в група и се обясняват основните теоритични и практични аспекти на работата с Рейки. 

Такса за участие - 120 лв.

Само с предварително записване на 0888 915 447


Вижте повече за Рейки на www.aneliavalcheva.blogspot.com

град Варна, квартал Чайка 199, Йога студио "Ом Шанти"
 

Спонсори на Портал 12