Търси

Курс Дизайн на ядливи екологични системи

Начало
16.06.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
23.06.2016 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Balkan Ecology Project
Имейл:balkanecologyproject@gmail.com
По време на този курс вие ще откриете как се проектират и създават градини, които произеждат в изобилие питателна храна, докато в същото време подобрявате биологичното разнообразие.

Ще изпитате широк спектър от дейности на теория и практика. Курсът е подходящ за всеки, който иска да стартира нов проект, да се развива в направление екологичен дизайн, или да използва наученото за интегриране във вече същуствуващи проекти и дейности, както строго професионални, така и чисто любителски.

В основата на нашия подход седи стремежът да изграждаме внимателно и интелигентно нашите продуктивни системи, като по този начин се миниммизира поддръжката и сложността на системата, което позволява в близко бъдеще човек да се съсредоточи върху най-приятната част от растящите в изобилие екосистеми.

По време на курса ще се научите как да проектирате и изграждате, като всеки от вас ще има възможност да постави на дневен ред собствените си настоящи или бъдещи планове или проект, по които да работим заедно.

Нашият курс е пригоден да ви снабди с теоретична основа, практически умения и вдъхновение да започнете изграждането на свой собствен проект, нeзависимо дали става въпрос за градина в градска среда, в селски район, колективни проекти в общост, пазарна градина, малко стопанство.

Всички печалби от този курс ще бъдат използвани за закупуване на земя с висока екологична стойност, в момента под заплаха от промишлено разитие на селско стопанство.

Важно: Курсът и кореспонденцията се води изцяло на английски език.

Предлагаме различни ценови пакети за настаняване за всеки вкус и възможности, може да дойдете с кемпер и на палатки също.
Осигурена е храна сутрин, обед и вечер, приготвена с любов - вкусна домашна вегетарианска кухня (има опция да се съобразим и с вегани).

За повече информация и записвания:
http://www.balkep.org/edible-ecosystem-design-course---june-16---23.html


 

Спонсори на Портал 12