Търси

Кръгла маса на тема Сродните души - Варна

Начало
03.11.2019 г. от: 10:00 ч.
Край
03.11.2019 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Фондация Слово
Телефон:0886 567 104
Лице за контакт:Стела Рускова
Фондация "Слово" ви представя тема с продължение - СРОДНИТЕ ДУШИ.
Тази тема беше дискутирана първо на конференцията, организирана от фондацията през септември, след това на публично четене на неделната беседа "Сродните души" от Учителя Петър Дънов и поради големия интерес продължаваме обсъждането с друг формат - кръгла маса.

Предлагаме ви три гледни точки към темата - според Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно), представена от Виолета Гурнакова (журналист, музикант, културолог), според антропософията, представена от Мартин Атанасов (езотеричен изследовател и писател), и според астрологията, представена от Веселина Стойчева (астролог, астропсихолог) и Кирил Стойчев (председател на Българската астрологична асоциация). Разбира се, в своите изложения презентаторите не се ограничават единствено с посочените опорни точки - тъй като техните интереси и компетентност са по-обхватни.

ТЕМИ: 1. Виолета Гурнакова: "Моралът в любовта"; 2. Веселина Стойчева: "Щастието във връзките - астрологични фактори или кармична предопределеност"; 3. Мартин Атанасов: "Сродните души в антропософското движение (Р. Щайнер и И. Вегман, Хелмут и Елиза фон Молтке); 4. Кирил Стойчев: "Астрологичен поглед към темата за сродните души".

Заповядайте, за да се запознаете с изследванията на нашите участници, да се съгласите с тях или да не се съгласите, да зададете своите въпроси и да получите отговори, които, най-вероятно, ще намерят отклик не само у вас, но и у много от присъстващите!

Кръглата маса ще се проведе в големия салон на Радио Варна (Концертно студио) от 10:00 ч. до 17:00 ч. на 3. ноември 2019 г.

ВХОД СВОБОДЕН!

За въпроси и уточнения пишете на месинджър или звънете на тел. 0886 567 104 - Стела Рускова

Спонсори на Портал 12