Търси

Космическо познание за едно ново човечество

Начало
11.05.2016 г. от: 18:30 ч.
Край
11.05.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:ЙОГА Дивали Студио
Човечеството и планетата навлязоха в нов цикъл. Космичските закони започнаха да се проявяват чрез една непозната енергетична условност. Нови знания се предлагат на всички, които търсят въвеждането на хармония и мир на Земята. От Южна Америка се излъчва новото познание за тези трансцедентални времена.

Даниел Гаглиардо, инструктор-спиритуалист, предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, информацията за извънземни и междуземни цивилизации се задълбочава, както и всичко, свързано с трансцеденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага.
В различни страни и континенти Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата есенция, намираща се в дълбоката същност на всеки един.

Вход: свободен

Начало на лекцията: 18:30 ч.

Необходимо е предварително записване, поради ограничения брой места! 

0988357813 или 0876636683

град София, булевард Витоша 91, Йога студио Дивали

 

Спонсори на Портал 12