Търси

Компасът на Духа: Как да взимаме правилни решения?

Начало
20.09.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
20.09.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Human Design Bulgaria
Имейл:info@humandesignbulgaria.com
КОМПАСЪТ НА ДУХА: Как да взимаме правилни решения?

Human design е наука за неповторимостта, разкриваща как да проявим своята уникална същност, взимайки правилните решения за себе си дори и в най-комплексните ситуации. Личната графика на тялото съдържа ключова информация, позволяваща да узнаем как да следваме своята посока при всякакви обстоятелства, за да се сбъдваме в своето предназначение. 

В критичните моменти от живота, изправени пред значима възможност, пометени от внезапна промяна, изгубени в сложността на отношенията или застанали на кръстопът, преразглеждащи кои сме и как да продължим напред, често жадуваме да получим напътствие. Когато сме насред бурята, се опитваме да намерим опора, да надникнем в бъдещето и да получим насока за изхода на ситуацията. Търсим някой или нещо да ни даде съвет, вглеждаме се в учения и учителите, стремейки се да намерим успокоение и да бъдем уверени, че всичко ще се нареди. 

А всъщност в себе си носим безпогрешен компас, който да насочва духа ни в най-вярната посока на нашето себеосъществяване. Той е мъдрецът, който е на наше разположение на пълно работно време 24/7 и е експерт по отношение на същността ни. Неговата задача е да ни води. Наричаме го Вътрешен Авторитет. Тази дълбоко вградена в нас мъдрост не произтича от рационалния ум, а е продукт на нашето устройство като холистично същество. Поради това не може да бъде достъпена интелектуално на нивото на разума. Необходимо е да се свържем със специфичния начин, по който работи този компас за нас и да разпознаем как ни указва пътя чрез неговите изразни средства. 

В рамките на лекцията ще разгледаме три от основните вариации на проявлението на тази вътрешна мъдрост и ще се съсредоточим върху това как всяка от тях ни напътства към правилното решение.

Ще засегнем как би могъл да бъде дестабилизиран личният ни компас и как да поддържаме връзката с него, въпреки всичко. Узнавайки как работи вашият Вътрешен Авторитет, вие ще имате достъп до неговите насоки и ако се осмелите да им се доверите, ще бъдете способни да крачите и в най-яростната житейска буря, да се движите в сложната плетеница на деликатни взаимоотношения и да разпознавате как да бъдете себе си в променящите се обстоятелства. 

Забележка: Местата в залата са ограничени. Участие в лекцията е възможно само след предварителна регистрация чрез изпращане на мейл и получаване на потвърждение от наша страна. 

* За да извлечете максимална полза от лекцията, носете със себе си вашата лична human design графика. Ако не разполагате с такава, можете да я генерирате безплатно тук: www.humandesign.info/Free_chart

Водещ: Ана Вълева
Кога: 20-ти септември (сряда), от 19:00 до 20:00ч.
Къде: София, хотел „Сити Авеню“, ул. Осогово 49
Такса за участие в лекцията: 10 лева
За информация и записване: Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com, 0889 37 19 36

 

Спонсори на Портал 12