Търси

Клуб на анонимните отговорни потребители

Начало
19.02.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
19.02.2016 г. от: 20:30 ч.
Местоположение
ул. Бетовен 12, Пловдив
Организатор:Отсреща
Първа среща и представяне на Клуба на анонимните отговорни потребители в Пловдив 

Какво?
В Клуба на анонимните отговорни потребители сме хора, които се замислят какво, колко и защо купуват. Нас ни интересува от какво е направен хлябът ни, дали изхвърляме храна, която все още е годна за ядене, дали козметиката ни замърсява околната среда и дали има хора, които са платили със здравето си за създаването на нашите дрехи и обувки.

Ние знаем, че с паричните си бюлетини всеки ден гласуваме за един или друг производител и знаем, че с нашия „глас“ определяме тяхното бъдеще – подкрепяме развитието им или ги оставяме да напуснат пазара. В Клуба на анонимните отговорни потребители всеки е свободен да чуе и сподели ценни съвети от опита си в сфера, която е много обща за всички нас – потреблението. По време на срещите ще си говорим в неформална обстановка и ще споделяме информация, вещи, идеи, умения, предизвикателства и работещи решения, до които сме стигнали сами. 

На първата среща в Пловдив екипът на Фондация ЕкоЦентрик ще представи цялостната идея и по какъв начин всеки от нас може да се включи или просто да бъде по-отговорен потребител.

Кои сме ние?
Организатор и домакин на срещите на Клуба на анонимните отговорни потребители е Фондация ЕкоЦентрик, която има натрупан опит в сферата на отговорното потребление по проекта КонсУмувай.

В Пловдив партньор и домакин на клуба е кафе-бар Отсреща, ул. Бетовен 12

 

Спонсори на Портал 12