Търси

Класическа йога - започваме с безплатни часове

Начало
10.05.2016 г. от: 17:30 ч.
Край
13.05.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Студио За Танци Сътворение-Бургас
Започваме тримесечен курс по Класическа йога, Подходящ както за начинаещи, така и за хора, които вече са практикували. Занятията ще се провеждат с подробно обяснение и показване на асаните, което ще Ви даде възможносттта и уменията сами да практикувате йога у дома.

Класическата йога е система за себеразвитие, която произхожда от Индия от преди много хилядолетия. Тази система, още наричана интегрална йога, има за цел да хармонизира трите аспекта - тяло, ум и душа. В днешни дни йога помага на хората да преодолеят стреса и предизвикателствата на съвременния живот, практикувайки и наблюдавайки дишането, различните асани, наблягайки върху медитация и релаксация.

Започваме с две безплатни практики на 10.05 от 17.30 до19.00 часа и 13.05 от 19.00 до 20.30 часа.

Водещ: Катя Христова
Преди 2 години спокойния гледащ навътре свят на йога застана на пътя на моя изпълнен с неспокойни крайни и нетрайни емоции свят. Свят, изпълнен с мисли и съмнения, който се нуждаеше от промяна. Още от първото ми стъпване на постелката, йога започна да променя мен, променя виждането ми, променя света ми. Всеки ден по-една малка промяна. Йога е път на хармонията. Йога е ключът, който всеки от нас е забравил че притежава, ключ отключващ врата, зад която стои красива картина на река и, решим ли да я последваме, тя ще ни отведе там където трябва. Йога е нещо забравено, което трябва да си припомним... 
Развивам и образовам себе си в света на йога, чрез постоянна практика както и с помощта на безкрайно много книги. Елате да практикуваме и да развием себе си заедно по творческия път на йога!

тел.: 0889 387632, 0878 117651

град Бургас, улица Георги Шагунов 20, Студио За Танци Сътворение
 

Спонсори на Портал 12