Камата от гробницата на Тутанкамон се оказа с извънземен произход!

03.06.2016 г.
13657
Добавена от: Портал12
Камата от гробницата на Тутанкамон в Египет се оказа с извънземен произход! Данните на учените са категорични и са потвърдени от няколко независими лабораторни анализи. Откритието бе обявено преди дни във Великобритания, но конвенционалните научни среди, медии и журналисти интерпретират погрешно фактологията, като заявяват, че древните египтяни всъщност откривали останки от паднали метеорити, които използвали за изработка на сечива.

Тутанкамон


Една от изящно изработените ками, открити в гробницата на Тутанкамон от археолога Хауърд Картър през 1925 г. отдавна озадачава изследователите, тъй като желязото не е било твърде разпространено в древен Египет. Освен това, острието не ръждясва въпреки времето и климатичните фактори.

Рентгенофлуоресцентен анализ на камата, извършен от английски и италиански учени, е открил желязна сплав с високо съдържание на никел и кобалт - химически състав, характерен за скалите с космически произход.

Медта, бронза и златото са познати на човечеството от 4000 г. пр. Хр., но желязото се разпространява масово много по-късно. През 2013 г. учени доказаха, че намерени в Египет железни мъниста на над 5000 години също са направени от т.нар. метеоритно желязо с високо съдържание на никел.

Египет - послания


Свързани публикации

28.05.2016 г.
67010

Елеазар Хараш: Бог е по-дълбок от реалността! (ВИДЕО ИНТЕРВЮ)

Представяме ви пълното видео интервю на Портал12 с писателя, езотерик и духовен напътственик - Елеазар Хараш. Основна тема в разговора е творчеството и посланията на белгийския писател, драматург и мистик - Морис Метерлинк.
03.05.2016 г.
5253

Артефакти доказват, че маите са общували с извънземни (ВИДЕО)

Артефактите са близо 6000 на брой, някои от тях имат злато и инкрустирани скъпоценни камъни. Находките с изображения на извънземни и странни летателни апарати са на непознат език и все още не са дешифрирани.
31.05.2016 г.
1683

Очаква се Обама и Камерън да разсекретят информация за извънземни в началото на Ноември

Преди няколко месеца Хилари Клинтън заяви в американско предаване, че е готова да даде прозрачност на информация за извънземни. Ключовият въпрос е как ще бъде поднесена тази информация и дали няма да бъде използвана като повод за глобални манипулации.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай