Търси

Как изразявам себе си – енергийно лечение на 5-та чакра

Начало
17.12.2015 г. от: 18:30 ч.
Край
17.12.2015 г. от: 20:30 ч.
Организатор:Йога Мандала
Имейл:info@yogamandala.net
– Страхувате ли се да изкажете мнението си? Срамежливи ли сте или прекалено тактични?
 
– Страхувате се или се притеснявате да опишете чувствата си с думи?
 
– Имате ли проблеми със слуха или говоренето? Фалшиво ли пеете, неспособни ли сте да следвате ритъм?
 
– Сплетничите ли много, прекъсвате ли хората? По-често ли говорите, отколкото слушате?
 
– Имате ли чувството, че съзидателността ви (творчеството) е задушена или блокирана? Или смятате, че изобщо ви липсва?
 
– Преживели ли сте някакви проблеми или травми между 16 и 21-годишната си възраст?
 
– Страдате ли от напрежение в челюстта, проблеми в устната кухина, проблеми с гърлото (чести ангини и възпаления на гърлото), ушите, носа, гласа (пресипналост), врата, шийните прешлени, раменете, щитовидната жлеза?
 
Ако сте отговорили на някои от въпросите с „да“, тогава заповядайте на енергийна практика за лечение на 5-та (гърлена) чакра Вишудхи – център на общуването и комуникацията.
 
Вишудхи/Вишудха (от санскрит) означава „пречистване“. Свързваме тази чакра със звука и вибрацията. Звукът има пречистваща сила, тъй като въздейства върху клетъчната структура на материята. Вишудхи се намира над гръдната кост, в областта на адамовата ябълка. Тя се върти бързо и е с небесносин цвят. Нарича се още Звукова чакра, тъй като е свързана с умението ни да говорим, да изразяваме своята истина пред себе си и пред другите - близки, приятели, клиенти, колеги, работодатели, зрители/слушатели . Чакрата на гърлото е свързана с публичните изяви като: пеене, писане, речи, актьорска игра, преподаване и контактьорство.
 
Какво ще се случи? Ще поговорим за различни начини за работа върху центъра на изразяването и слушането – храни, аромати, кристали (естествени камъни) и утвърждения за 5-та чакра. Ще научите кои ангели можем да извикаме за изчистване, балансиране и отваряне на Гърлена чакра. Ще направим две Медитации за отваряне на 5-та чакра, както и Визуализация за въздействие върху чакрата. Ще научите древни мудри (жестове с ръце).
 
Важно и необходимо е да си запазите място, като звъннете на рецепцията на Йога Мандала: 0894 488 809 или изпратите e-mail: info@yogamandala.net.
 
Цена: 15 лв.
Водещ: Деси
Място: Мандала – център за йога и вътрешна трансформация
 
П.П.:  Ще завършим нашата трансформация с томбола за спечелването на колие от кристали, въздействащи на Гърлена чакра, направено от Деси. Ще можете и да закупите бижута от естествени камъни, помагащи за отварянето и балансирането на Гърлена чакра.

 

Спонсори на Портал 12