Как да се предпазим от вредни излъчвания в дома и на работа? (ВИДЕО)

10.10.2018 г.
12905
Добавена от: Борислав Борисов
Представяме ви лекция на инж.Светослав Вълчев по темата за гео-патогенните зони в дома и офиса, практическото приложение на радиестезията и основите на фън-шуй. Лекцията е по време на фестивала Здравей Здраве, който се проведе в Търговище.

Радиестезията е много дълбоко древно познание - то е и наука, и философия. Радиестезията означава буквално - да уловиш вълните, които идват от земната повърхност (под земната повърхност), а също и да уловиш и измериш вълните, които идват от техническите средства създадени от нас хората. 

Гео-патогенните зони са всякакви влияния, които идват от под-земната повърхност. Това са течащи подземни води, също - мрежа на Хартман (най-неблагоприятна е ситуацията, при която пресечна точка от мрежата на Хартман попада върху леглото или работното място, като в същото време има съвпадение с наличието на подземни води - това са така наречените геопатогенни зони. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени са, нервни, а и често боледуват), мрежа на Кюри, както и всякакви разломи, които има под земната повърхност следствие на промяна в гео-тектониката или следствие на човешка дейност. 
Влиянието на гео-патогенните зони върху хората има освен езотерично, но и чисто научно обяснение. Например подземните води, които са най-често срещани - това е вода, която минава на различна дълбочина, удря се в подземни кухини и скали - излъчва вибрация и тази вибрация влиза в резонанс с нашите клетки, тъй като ние сме - над 70% вода.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ЛЕКЦИЯ:
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12