Търси

Как да дадем път на Свободата? Размисли с Тимен Тимев

03.03.2016 г.
9594
1
Добавена от: Борислав Борисов
Интервю по темата за Свободата с д-р Тимен Тимев

изтеглете файла:

Свобода 1 B (jpg) ИЗТЕГЛИ ФАЙЛА

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 1
  • Mind Power
    03.03.2016 г. 10:38
    Телевизията я спрях преди 7-8 години. Не че не гледам в интернет, не че не си свалям филми, видео. Но когато АЗ си избирам какво и кога да гледам - еми няма новини и гадни хазартни предавания и стани звезда (продуцирана марионетка по готова рецепта на шоу бизнеса, в която няма изкуство, онова градящо вътрешно изкуство, което да се проявява навън в света чрез таланта ти)... Колко много неща започнаха да ме вълнуват, и то все позитивни, откакто нямам телевизор... то тишината в главата започва да те учи да се самообразоваш, да се себепознаеш.... Хора наистина, направете една малка стъпка, която ще има гигантски позитивен отпечатък - изхвърлете си телевизорите. А за тези които нямат финансови затруднения или имат нужда от адреналин - вземете чук, или го хвърлете от високо, освободете се вътрешно, крещете ако искате псувайте по него, изкарайте помията от себе си срещу телевизора!!! Свободата е вътрешно състояние! Честит Празник!

Коментари:

Спонсори на Портал 12