Търси

КОДЕКС НА ДУХОВНОТО ДОСТОЙНСТВО - ОНЛАЙН ЛЕКЦИЯ НА ЗОР АЛЕФ

Начало
09.06.2020 г. от: 19:00 ч.
Край
10.06.2020 г. от: 20:30 ч.
Имейл:dabydesh@abv.bg
Школа на Единното учение в България и Фондация „Да бъдеш“ Ви канят на лекции, които провежда ръководителят на Школата, целител и писател-мистик Зор Алеф. Тема на лекциите: МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА. КОДЕКС НА ДУХОВНОТО ДОСТОЙНСТВО.

Дата и начален час: 9 юни (вторник) - 19.00 ч.
Дата и начален час: 10 юни (сряда) - 19.00 ч.
Водещ: Зор Алеф
Място на провеждане:  онлайн
За справка и-мейл: dabydesh@abv.bg

Духовно достойнство – това е състояние, сила, базово фундаментално качество на съществуване на Истинския Аз.  Духовното достойнство в нашия сложен живот лесно  се губи, трудно се възстановява, трудно се отвоюва, трудно може да бъде съхранено пред лицето на изпитанията и трудностите в този свят.  Затова над него трябва да се бди, необходимо е да се носи като напълнена чаша.  И за да се напълни тази чаша, в нея трябва да се налеят съответните идеи, правила, принципи, които да следваме. Всяко правило от кодекса на духовното достойнство в една или друга степен развива и стимулира нашата магическа воля. Това е многоетапен път, стълба, изкачвайки се по която, стъпало след стъпало, все повече усъвършенстваме качествата на нашата магическа воля и реализационна власт.

Лекциите се провеждат в онлайн-формат.
Участието в лекциите е възможно чрез компютър или смартфон.
~ ~ ~
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на руски и български език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия, Казахстан, Беларус, Финландия и Кипър.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, "Възвание към светлината", "Йога на Словото", "Йога на сънищата", "Да бъдеш", "Метод на неуязвимостта". Предстои издаването на негова нова книга за Науката на безсмъртието.


Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям учител Зор Алеф приема Иисус Христос.

Още за него:
http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel
https://www.youtube.com/user/DaBudesh
http://centrebelogradchik.com/
_____

фотограф: © #TediMarkovMarconi

Спонсори на Портал 12