Търси

Junior | Предприемачество в образованието: Защо не?

Начало
05.10.2017 г. от: 18:10 ч.
Край
05.10.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Start It Smart Veliko Tarnovo
С началото на новата учебна година откриваме сезона и на нашите вдъхновяващи събития! На 5 октомври (четвъртък) свързваме предприемачеството с образованието, благодарение на Дарин Маджаров - създателя на Уча.се (онлайн платформа с видео уроци и упражнения по всички учебни предмети). 

След поредица от "скандални" новини, свързани с промени в образованието, нека да погледнем към #положителното - по-осъвременения начин на обучение - този онлайн. Дарин ще ни разкаже защо и как се е заел с нелеката задача да подобри образованието в България по иновативен начин. Защото... Защо не? ;) 

#Предприемачеството & #Образованието се обединяват!
- Кога? 5 октомври 2017 (четвъртък)
- Регистрация: 18:15 ч. 
- Начало: 18:30 часа
- Къде? Хотел Янтра 
- Безплатни билети: https://goo.gl/SQXH1Z - те ви осигуряват седящо място в залата на хотел Янтра.

Повече за лектора и платформата:
Дарин създава Уча.се през 2012 г. Той е отличен в класацията на Forbes за 30 лидери под 30 годишна възраст, както и в класацията на Darik Radio за 40 вдъхновяващи, иновативни и смели хора под 40-годишна възраст. Екипът на онлайн платформата цели тя да бъде мястото, на което всеки има достъп до различни уроци за училище, като те са на един интересен и разбираем език. Днес Уча.се се радва на многобройните си посетители и се гордее с огромния си екип от учители от всяка сфера.

Партньори на събитието: Boyar Dreams - school company, Yantra Grand Hotel, Професионална гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" Велико Търново

Спонсори на Портал 12