Търси

Изложба живопис - Павел Митков

Начало
10.02.2017 г. от: 18:00 ч.
Край
10.02.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Art Gallery SIGNA
Имейл:signagallery@abv.bg
Първата си самостоятелна изложба открива през 1998 г. в музея "Земята и хората". Следват изяви и в други български музеи и галерии, както и във Филипините, Обединените Арабски Емирства, Гърция, Унгария, Австрия, САЩ, Полша, Турция, Швейцария, Япония.

Негови картини са поднесени като държавен протоколен подарък на Папа Йоан Павел ІІ при посещение на българска делегация в Рим, на руския президент Владимир Путин при посещението му в България, както и на краля на Белгия Алберт ІІ. 

"Магията на изкуството е в движението. Всяко едно движение е уникално за себе си и води до създаване на красота и емоция. Изкуството е една първична емоция - то не трябва да бъде обмисляно, а просто да бъде правено.", казва Павел Митков, а уникалният му талант и изключителен творчески размах го превръщат в най-продавания съвременен български художник не само у нас, но и по света. 

Като типичен представител на зодия Лъв художникът винаги е устремен напред към постигане на съвършенство както в творческия, така и в личния живот.

град Пловдив, улица "Златю Бояджиев" 2, Art Gallery SIGNA, Гранд Хотел Пловдив (бивш Новотел)

Спонсори на Портал 12