Търси

Изложба-медитация Планетата на Щастието

Начало
04.10.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
26.10.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Радио за личностно развитие ChangeWire
Имейл:purnamadaya-facebook@yahoo.com
Малките знаци на светлината показва в изложбата си „Планетата на щастието“ – този път чрез фотография на цветя, Любомир Розенщайн от 4 октомври в +това, ул. Марин Дринов 30, София. Поредната си трета самостоятелна изложба той нарича още ИЗЛОЖБА-МЕДИТАЦИЯ и я посвещава на десетгодишнината на основаното от него Радио за личностно развитие ChangeWire.

 
„Може би всяко дори най-незначимо цветенце има своята най-значима мисия - да ни напомня, да ни нашепва, да ни доказва и уверява, въпреки нашата несигурност, че все още сме тук, на планетата на щастието“, твърди Любомир Розенщайн, който ще открие изложбата като представи на живо пред публиката в залата едноименната си медитация „Планетата на щастието“, една от най-популярните и слушани програми в десетгодишната история на Радио ChangeWire.
Изложбата ще бъде отворена за посещение до 26 октомври. С приходите от продажбата на творбите ще бъде продължена традицията за залесяване, започната с предишната изложба на Любомир Розенщайн „Дърво от вечност“ - с поредна планинска залесителна акция, която ще се проведе през ноември т.г.
Откриването е насрочено за 19.00 ч. На 4 октомври, входът е свободен.

Спонсори на Портал 12