Търси

Изложба В търсене на Златната ябълка

Начало
23.03.2016 г. от: 18:30 ч.
Край
24.03.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Credo Bonum Gallery and Credo Bonum Foundation
Имейл:gallery@credobonum.bg
На 23 март галерия "Credo Bonum” ще открие изложбата „В търсене на Златната ябълка”, посветена на първия анимационен сериал, базиран върху българска митология, легенди и фолклор. Началото на събитието е в 18:30ч., а сред специалните гости ще бъдат самите създатели на филма.

Мисията на събитието е да подпомогне финансирането на скъпия процес по реализиране на първия български фолклорен анимационния сериалThe Golden Apple”. За целта, феновете му биха могли да си купят автентични визуални адаптации с пейзажи и герои от филма. 

До 17 април, включително, посетителите ще имат възможността да се докоснат до магията на балканския фолклор и да начуат повече за персонажите от анимацията. Симпатичните Вихра и Бран ще оживеят във фигури с реални човешки размери, а техните приятели - Влад, Тина-Пакостина, овцете и останалите герои ще окрасят стените на галерията, за да разкажат историята за „The Golden Apple”, изпълнена с много екшън, авантюризъм, хумор и романтика. 

Част от персонажите ще бъдат адаптирани чрез специалната лимитирана серия от ръчно нарисувани изображения, които също ще могат да бъдат закупени на място. По този начин феновете на първия анимационен сериал, базиран върху българска митология ще могат да станат част от процеса на създаването му. 

Входът е свободен

Работно време: 
пон. – пет.: 11.00 - 19.00 ч., 
съб. и нед.: 15.00 - 19.00 ч.
тел. 02/ 815 96 19

град София, улица Славянска 2, Галерия Credo Bonum (вход през ул. Бенковски)

 

Спонсори на Портал 12