Търси

Изграждане на Билкова Инсталация в Габрово

Начало
18.06.2019 г. от: 16:30 ч.
Край
18.06.2019 г. от: 17:19 ч.
Организатор:Билкопродавница с чайна ЖивоТворство
Имейл:valchev@naturalistichno.org
Телефон:0886794490
Сайт:www.naturalistichno.org
Facebook:@Натуралистично
Лице за контакт:Hristo Valchev
Скъпи приятели,

Билкопродавница с чайна ЖивоТворство и Сдружение Натуралистично:Naturalistichno имаме удоволствието да ви поканим на общностно изграждане на Билкова Кула в гр. Габрово, на 18 юни (вторник) от 16:30 до 19:30 ч., ул. "Опълченска" 8.

Нашият съмишленик от Сдружение Натуралистично - Христо ще ни води в сътворяването на нашата билкова инсталация. По време на събитието ще имате възможност да разберете и повече за начините на отглеждане на лечебни, медоносни и плодородни растения в града, както и къде какво се случва по проектите на Натуралистично в тази насока.

"Здравейте, аз съм Христо и се занимавам с Биология, Ботаника и Екология от 12 години, през последните няколко градинарствам усърдно на различни места в България и чужбина във всякакви условия и заедно с приятели и съмишленици осъществяваме различни проекти насочени към опознаване и опазване на околната среда, природно образование, насоки за природосъобразен живот и добродействия в името на общото благо. Ще се радваме да се видим в гр. Габрово и да направим заедно билковата инсталация за нашите добри приятели, както и да намерим общи теми и поле за действие за един по-натурален и жив свят! В момента към два от проектите на сдружението ни - "Семената на Добротата" и "Пчелен Рай" има събрано голямо разнообразие на семена на натурално отгледани билки, подправки, плодове и зеленчуци, от които ще споделим с всички заинтересовани гости на събитието. Ще започнем около 16:30, първо ще се запознаем и ще споделим кой какво го води насам, след което ще изградим причудлива кула, подходяща за градската среда, в която ще засадим билки, за които ще разажем повече на място. Също така ще се научите и как да си направите пакетчета за семена от рециклирана хартия и в тях ще може да вземете от нашите чудни семенца за да си ги посеете вкъщи. Носете си усмивките и доброто настроение ;)
Очакваме ви!"


Благодарим, Живот и Доброта Садим и Творим! ♥

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на America for Bulgaria и Фондация Обществен дарителски фонд - Габрово в рамките на Програма „Габрово – град на творчеството, младежта и туризма”.

Спонсори на Портал 12