Търси

Ириния Делина - Интервю за любовта и връзките между хората (ВИДЕО)

14.02.2017 г.
2869
4
Добавена от: Борислав Борисов
За искрата на любовта, за мистицизма във взаимотношенията и връзката с Божествената Любов, за ролята на жената, символите във взаимовръзките и влиянието на модерните технологиии в междуличностните отношения, изгледайте цялото ВИДЕО ИНТЕРВЮ С ИРИНИЯ ДЕЛИНА
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Ириния Делина
Ириния Делина
Ириния Делина е поетеса, философ, музикант, сценарист и художник. Автор е на множество стихосбирки, трактати по философия на езика и философия на музиката.

Има изследвания в областта на моделите на съзнанието и квантовата физика и е създател е на проект за театър на Интелектуалната чувствителност. Дълги години работи в САЩ в областта на драматургията.

Автор на книгата "Аз, Жустин или неволите на невинността", както и на множество стихосбирки, трактати по философия на езика и философия на музиката.Съавтор е на книгата "Libido Significandi - или похотта да означаваш", съвместно с д-р Тимен Тимев (Материус Розенкройцер).
 

"Върху тялото и лицето на жената е изписана еволюцията. Ние трябва да научим Света как да ни чете, и трябва да не крием собствената си същност. Истинската жена е тази, която постоянно вижда и усеща нещата абсолютно пълнокръвно с цялото си същество. За нея няма периферия и център. За всичко в този Свят, тя не се страхува, не се срамува, тя дори не мечтае, защото Тя има Всичко."Свързани видеа

Интервю с Ириния Делина за ролята на жената в съвременния живот

21.04.2016 г.
Виж повече
Коментари 4
 • Qnek
  18.12.2022 г. 23:35
  Ne se zanimavaite s tazi izmamnica !!! Tq krade pari ot vizrasnti hora i luje !!! Vnimavaite
 • milen1@abv.bg
  17.02.2017 г. 02:15
  Елементарна шафрантия.
 • Ваня Асенова
  16.02.2017 г. 08:47
  Мноооого,мнооого повърхностно... :(
 • Vania Angelova
  15.02.2017 г. 02:46
  Ще пораснат децата, бъдете спокойни за тях! Те са на много по-високи нива от нас и вас...:)

Коментари:

Спонсори на Портал 12