Търси

Христо Маджаров: Истината за произхода на българската азбука (ЛЕКЦИЯ- 24.05.2019, Мадара)

25.05.2019 г.
9194
2
Добавена от: Борислав Борисов
Лекция на инж.Христо Маджаров за произхода на българската азбука, ролята на братята Кирил и Методий, връзката с глаглоицата, ролята на Цар Борис I - ви, връзката с древния Ватански език и още истини за автентичната история, духовното развитие и отговорността занапред
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 2
  • Славова
    26.05.2019 г. 18:10
    В крайна сметка не е ли произлязъл целия свят от българи? Натам вървят нещата. А като сметнем и грандоманския ген, който със сигурност притежаваме, направо излиза, че сме чиста проба македонци.
  • Вели Аслан
    25.05.2019 г. 18:47
    Добре, че ви има вас!!! Благодаря ви за уникалната лекция.

Коментари:

Спонсори на Портал 12