Търси

Групова сесия по холотропно дишане

Начало
14.01.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
14.01.2017 г. от: 14:00 ч.
Организатор:Център Ананда, София
Имейл:info@ananda-bg.com
Какво представлява холотропното дишане?!

Холотропното дишане е мощен метод за себеизследване и самопознание, който работи с изменените състояния на съзнанието. Разработен е от Станислав и Кристина Гроф в резултат на дългогодишна, задълбочена психотерапевтична работа, който те ползват и изучават от 1975 год. до наши дни.

Представлява комбинация от интензивно, учестено дишане; специално подбрана и структурирана музика; фокусирана работа с тялото, рисуване на мандали и споделяне в група. Тази техника на дишане води до изменено състояние на съзнанието, което позволява да се прояви материал от дълбинния ни психичен свят, свързан с областите на индивидуалното и колективно несъзнавано, както и с т.нар. трансперсонални преживявания.

Методът на холотропното дишане има силен терапевтичен и изцелителен ефект посредством разтоварване и освобождаване на натрупани енергийни блокажи, осъзнаване на важни и основни човешки ценности, както и разширяване на съзнанието, в това число представата ни за самите себе си, другите и света. Спомага също и за формиране на т.нар. холотропно съзнание.

За Елисавета: Елисавета Димитрова - психолог - консултант, сертифициран водещ по Холотропно дишане® в програмата на Гроф трансперсонален тренинг, член на Организационния комитет на XIII Трансперсонална конференция на ЕВРОТАС (Европейска трансперсонална асоциация); сертифициран водещ по СоулКолаж®.

Повече за Елисавета и методите, които ползва, може да прочетете на: https://harmonizeholos.wordpress.com/

Водещ - Елисавета Димитрова

Цена - единична сесия - 75 лв; записване за две сесии - 130 лв ; записване за три сесии - 180 лв


За контакти:
Телефон: 0896 82 07 69; 0896 82 07 72
Е-поща: info@ananda-bg.com


град София, улица "Йоан Екзарх 10", партер и етаж 1, Център Ананда

Спонсори на Портал 12