Търси

Групова регресия - Техники за посяване на зрънцето на промяната

Начало
22.05.2016 г. от: 15:00 ч.
Край
22.05.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Йога център Хридая - Бургас
Имейл:yoga_hridaya@abv.bg
Групова регресия на 22 май от 15:00ч.

Следващата ни среща ще бъде на тема: "Техники за посяване на зрънцето на промяната

Как нещата, които правим или мислим могат да станат причина за най-неочаквани последствия, такива, за които дори не подозираме. Според древните учения за тялото и ума, каквото е йога например, се счита, че ние всички сме свързани като мрежа от диаманти и всичко, което става в единия край на мрежата се отразява във всички останали мъниста. Аналогично на това нашите дийствия могат да окажат влияние в далечна точка на земята, без да сме имали такова намерение. Това е част от темата за следващата регресия..

Който контролира миналото контролира бъдещето. Който контролира настоящето контролира миналото.“ Джордж Оруел

Знаете ли за ефекта на пеперудата, а за паралелните светове?

Дали носим кармата си от някогашен живот или градим съдбата си сега и сме в състояние да я създадем според желанието си … А дали сме готови за последствията … Има естествено, въпроси и отговори на всичко, доколко обаче са истинни можем да сме убедени, само когато вярваме в тях....

Какво включва груповата регресия:
- Кратка теория
- Практическа част
- Интерактивен метод за край на сесията.

Регресията е понятие, което се свързва с пътуване назад във времето. Не говорим за чисто психологическия аспект на регрес, който е свързан с поведението на човека, а за процес, при който постигаме променено състояние на съзнанието. Това е медитативно състояние, също както в методите: автогенен тренинг, дълбока релаксация, йога нидра, антар мауна и др. Регресията ни връща към моменти, които обикновено отдавна са забравени, но оказват влияние върху начина на живот в настоящия момент. Възможно е да се премине през катарзис и това да доведе до промяна в гледната точка за някой въпрос, който ви мъчи от години. Обикновено регресията в група е приятна и освобождаваща напреженията. За хора, които не са правили подобни практики това е възможност да опитат и да си създадат сами впечатления.

През последните години, откакто медитацията навлезе почти навсякъде в психологичните сфери, този тип практики се използват и с лечебно въздействие. Действително повечето болести са психосоматични и щом успеем да се доберем до първопричината много от тях просто започват да изчезват. Това не е толкова лесно колкото звучи. Прави се дълбинен анализ и може да се наложи месеци наред работа с вече утвърдени навици, но при всички случаи началото на промяната е сложено.

Водещ на тази регресия ще бъде Люба Комитова. 
Двете зали са съответно - зала Анахата на ет. 6 и студио Мандала на ет. 3. Регресията ще бъде на едно от двете места, в зависимост от броя хора. Ще обявя допълнително точното място.

Записването е предварително. Моля, не чакайте последния момент, залата е с ограничен брой места.
Цената на една сесия е 12лв.
Телефон за контакт: Люба Комитова, 0887 689903


До този момент сме практикували групова регресия и други подобни практики само в определените за медитация часове. Сега всеки, който има интерес да придобие свой личен опит и познания в тази интересна и различна практика има възможност да го прави в два неделни следобеда всеки месец. Водещите сме: Люба Шулева-Комитова (психолог и йога учител) и Катя Маринова (рейки мастер).

град Бургас, улица Стефан Стамболов 120, Йога център Хридая
 

Спонсори на Портал 12