Търси

Групова Регресия и Медитация през февруари

Начало
04.02.2017 г. от: 15:00 ч.
Край
05.02.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Allove Nevi - Невяна Момчилова
Имейл:nevyana.dm@gmail.com
Здравейте, Приятели! 
Казвам се Невяна Момчилова и съм сертифициран Водещ в Регресия, Прогресия, Среща с Духовен Водач и водени медитации. Квалифициран енергиен терапевт - Изис Сейким, Рейки и Каруна Рейки.

Моята мисия е да ви помогна да се свържете с вашия собствен вътрешен мъдър Аз - с вашата душа. Тя е част от Първоизточника - любяща светлина и енергия, дошла на Земята, за да опита вълшебното пътешествие, наречено Живот. Вашата душа ще ви разкрие всичко, от което имате нужда, ще ви даде най-добрите съвети и напътствия. 

През 2017-та година имам мечта - да помогна на колкото се може повече хора да се докоснат до Любовта и Мъдростта вътре в самите себе си.

Затова реших да стартирам ежемесечни групови медитации и групови регресии, в които да се събираме, да създаваме заедно уникалното преживяване на потапяне в дълбините на душата, споделяне на мъдростта и любовта, които откриваме там, по този начин - помагайки за индивидуалното и общо повдигане на вибрациите на цялата планета. Защото всички сме свързани, всички сме Едно и когато дори само 1 от нас достигне до Любовта, цялата Земя го усеща. 

Всеки месец, един уикенд ще бъде специален. Специален за мен и за вас. В този уикенд ще имате възможност да се докоснете до преживяванията, които ще създаваме заедно. 

Ето ПРОГРАМАТА за февруари:
СЪБОТА 04.02.2017г. - Групова Медитация
Час: 15:00 - 16:00
Вход: СВОБОДЕН /дарение/
НЕДЕЛЯ 05.02.2017г. - Групова Регресия
Час: 15:00 - 16:30
Вход: 10лв.


ПОДАРЪК - всеки, който дойде на групова медитация и/или регресия, ще получи ваучер за 10лв ОТСТЪПКА от редовната цена (50лв.) на една индивидуална регресия.

МЯСТО - Йога Клуб Пракрити, Велико Търново, хотел Панорама, ул. Стефан Стамболов

ВОДЕЩ - Невяна Момчилова
Сайт - AlloveNevi.com 
Фейсбук - facebook.com/allovenevi 
Ютуб - https://www.youtube.com/channel/UCGd_FzP1m-rh_IW_0bhwcsw

Брой СВОБОДНИ места: 12
Не е нужно предварително записване, но ако искате да гарантирате своето участие в един или и в двата дни, можете да го направите на телефон 0889093666 - Невяна.

Моля ви, подкрепете ме, като поканите и споделите това събитие с приятели! Благодаря!

**********************************************************************
ВАЖНО: Противопоказания - тези сеанси не се провеждат след прием на алкохол, силни лекарства или друг вид опиати; при сериозни ментални проблеми и болести.

**********************************************************************
ПРЕПОРЪКИ - За тези от вас, които искат да опитат груповата регресия, препоръчвам ви първо да присъствате на груповата медитация в събота. Това ще ви подготви за неделя. В практиката ми съм научила, че способността да се релаксираме и отпускаме не е най-важното, но има съществено значение за успешната регресия.
ОБЛЕКЛО - не е нужно да си носите специално облекло за сеансите. Важно е просто да се чувствате комфортно и удобно.

**********************************************************************
ДОПЪЛНИТЕЛНО ИНФОРМАЦИЯ относно сеансите:

СЪБОТА - ГРУПОВА МЕДИТАЦИЯ
Всеки месец груповата медитация ще бъде различна и уникална. Ще има медитации за връзка със сърцето и душата, медитации за връзка с Гая (Земята), за връзка с Любовта, активиране на вибрациите на радостта в живота ни, пречистване на чакрите и балансирането им, и много други. 
Ще задавам темата на медитацията още тук - във фейсбук събитието, но си запазвам правото да променям насоката на процеса, защото за мен най-важни сте вие! А груповата енергия и моите духовни водачи определят накъде ще тръгне процеса. Обещавам ви да е вълнуващо и прекрасно!

НЕДЕЛЯ - ГРУПОВА РЕГРЕСИЯ
При груповата регресия има една основна цел - да си спомните своя минал живот. Регресията е чудесен метод за себепознание, разширяване на мирогледа, дава разбиране за живота и това, че всеки от нас в същността си е безсмъртна божествена частица от великото творение. 

• Тя може да ви помогне да:
- се освободите от страхове и фобии
- да си припомните защо сте избрали да се родите във вашето семейство и среда
- да видите минали животи с душата на човек от настоящия ви живот
- да разчупите кармични модели на поведение, които вече не е нужно да бъдат повтаряни
- да простите и да се освободите от негативни емоции
- да получите разбиране защо в живота ви са се случвали дадени събития
- да видите себе си в своята същност като безсмъртна душа, която се преражда, за да учи различни уроци
- да получите разбиране за това, че не е нужно да страдате повече, а да се радвате на живота и да приемате уроците осъзнато
- да опознаете себе си по-добре 
- да разберете мисията на своя живот
- да се излекувате от болест, за която конвенционалната медицина не намира обяснение и лечение

• Как протича един сеанс по Групова Регресия?
Груповата регресия протича подобно на индивидуалния сеанс. В началото има предварителен разговор, с продължителност около 20 мин., в който ще получите информация относно самия процес и ще можете да зададете вашите въпроси.

Следва дълбока релаксация и въвеждане в същинската част на регресията, където ще видите свой минал живот. Практическата част продължава около 40 минути. Необходимо е да се настаните удобно, да затворите очи и да следвате моя глас, който ще ви води през цялото време. 
В Йога Пракрити сме се погрижили за вашето удобство с уютна, топла и красива зала, постелки, възглавнички и одеала.

В края на груповата регресия има заключителен разговор, който трае около 10-20 минути.
Целият сеанс при Груповата Регресия е с времетраене 1 час и половина.

• Видове Групова Регресия:
- Групова Регресия с Ангели, по метода на Дорийн Върчу.
- Класическа Групова Регресия.

Груповите регресии се различават най-вече във въвеждащата част, което носи разнообразие и различно преживяване.

При Груповата Регресия с Ангели, Ангелите ще бъдат с нас по време на целия сеанс, като вие може да ги видите или просто да ги усетите около себе си. Въвеждането става през Тунел от светлина, чиито цветове се променят последователно като цветовете на нашите базови чакри (от червено до виолетово). Освен като въвеждане, този тунел носи и изчистване, зареждане и хармонизиране на вашата аура. Разглеждаме 2 минали живота.

Класическата Групова Регресия е също чудесен начин да се отпуснете и насладите на това изживяване във времето и пространството. При този подход си представяме как политаме над Земята, след което влизаме в Залата на Хрониките (Акашовите записи), минаваме през Портал на Времето и пространството и навлизаме с лекота в минал живот. Разглеждаме 1 минал живот, но по-задълбочено, всравнение с Ангелската Регресия.

ОЧАКВАМ ВИ!!!

Спонсори на Портал 12