Търси

Групова Регресия Обич във времето

Начало
14.02.2017 г. от: 18:30 ч.
Край
14.02.2017 г. от: 21:30 ч.
Организатор:Гери Доцева - Регресия, живей различно
Една Групова Регресия посветена на връзките между хората, любовта и обичта през линейното земно време., може би най-сложното нещо в нашия свят.

Тази практика ще бъде по специална, ще изследваме как са се формирали и са започнали нашите отношения с даден важен за нас човек в минал живот. А дори и да не успеем да стигнем в миналото, ще направим практика, с която да работим по отношенията ни от сегашния живот.
Може би любим мъж/жена или обичан родител …

Тази сесия е колкото групова толкова и лична, тъй като ще можем да проследим взаимоотношенията си с конкретен човек от нашия живот и да работим по тях. Независимо дали този човек е жив, ние имаме право да работим по своята част от връзката.
За първи път ще включа и специални практики за отработване на спомените така, че всеки от нас да се опита да развърже своите собствени блокажи. 

Искате ли да знаете кога за първи път сте срещнали даден важен за вас Човек? Очакваме ви на 14 февруари 2017 в център Магнолия, Бургас.

Събитието е с предварително закупуване на билети. За повече информация и билети тук: http://event.regresya.com/event/grupova-regresya-14-fevruari/

град Бургас, улица "Цар Петър" 17, център Магнолия

Спонсори на Портал 12