Търси

Гонг медитация и практики - Новият човек

Начало
19.10.2019 г. от: 18:00 ч.
Край
20.10.2019 г. от: 10:00 ч.
Организатор:Духът. The Spirit.
Имейл:thespiritwellnesscenter@gmail.com
През м.октомври заедно с настъпилата есен ще посетим Стара Загора, да презаредим с вас в уикенд с организирана звукова медитация с тибетски гонг и купи и практическа част включваща разгрявка, йога и различни системи за надграждане на физ.тяло в Център за здраве и щастие. Залата е голяма, но предварителното записване е препоръчително. Може да се запишете на лично съобщение в страницата на залата или на Духът, както и да се обадите на посочните тел. контакти.


1. Звукова релаксация с тибетски гонг и купи,
събота, 19 октомври от 18:30ч., продължителност 60/75мин.

Гонг медитацията дава възможност да се потопим в медитативните и лечебни вибрации на инструментите, в зареждащата енергия на холистичните звуци. Звукът на гонга прониква в тялото, масажира всяка клетка, регулира мозъчните вълни и отвежда в състояние на покой, предизвиквайки спонтанно медитативно състояние, гонговете дават възможност на ума да се изключи от натиска на мислите и слушателят да достигне до връзка с вътрешния си АЗ и до нуждите на своята душа. Гонговете подпомагат индивидуалността и независимостта, подобряват кондицията, разрушават старите неработещи връзки и подпомагат изграждане на нови, подпомагат комуникацията, свободния избор, активират ума, помагат да се чувстваме добре в собственото си тяло, да разпознаем нашите емоционални нужди, помагайки да поправим това което не работи добре и да възвърнем състоянието на баланс. Вибрациите на гонговете ни дават кураж да търсим нови пътища да изразим себе си. Гонговете са най-мощните лечебни музикални инструменти, които работят на на всички нива – физическо, психическо, ментално и емоционално, донасят ни красота, хармония, креативност, изобилие, сила и любов към себе си и другите, подобряват сексуалността и артистичността ни.Хармоничните звуци успокояват ума, освобождават негативните мисли и емоции, тонизират тялото, балансират чакрите, предразполагат към осъзнаването на важни моменти и състояния и тяхното разрешаване и освобождаване. Гонговете и тибетските купи са лечебни ръчно изработени и настроени на специални честоти инструменти, чиито вибрации резонират с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации от тялото.
Вход: 20лв.

2. "Новият човек" - комбинирана система от практики
неделя, 20 октомври от 10:00ч., продължителност 120мин.

Включва: Дихалтени практики за здрав корем, WIM HOF метод, контролна пауза на БУТЕЙКО, Капалабхати, Пълна рзгрявка на цялото тяло "Новият човек" , Йога - надградена практика, Звукова медитация с гонг и тибетски купи;
Вход: 20лв

Място на провеждане:
The Art of Living
ул. Илинден 20, Стара Загора

Водещ: Петър Карайовчев

Спонсори на Портал 12