Търси

Гонг - хармонични тонове - Пътуване към Източника - мастер Дон Конро

Начало
14.09.2019 г. от: 20:00 ч.
Край
14.09.2019 г. от: 21:00 ч.
Телефон:0879530971,0896290278,
Сайт:http://zaednoo.com/zvukoterapiya/gong-sesii
Лице за контакт:Дон Конро
Гонг баня с Гранд гонг мастер Дон Конро „Пътуване към Източника“
Да се къпеш във звуците на Гонга, да се разтваряш, отпускаш, олекваш, издигаш и пътуваш в себе си, в своето тяло, в своята душа, в ситуации, в светове знайни и незнайни, да се срещнеш със себе си, с кого ли още не и къде ли още не. Всичко това е част от преживяванията които дава гонг банята. Гонгът е вълшебен, той умее да слуша и да ни води именно на там на където нашата душа копнее. Където можем да получим това от което имаме нужда, точно днес, тук и сега, било то съвет, урок, приятел или враг, за да видим нещата под друг ъгъл, за да почувстваме света по нов начин, за да получим нов тласък нагоре, към по-светлото, към по-чистото и да израснем.

Избрали сме темата „Пътуване към източника“ защото вярваме че там се намират всички отговори на всичките въпроси, но според вашето намерение, нагласа, нужди и лично възприятие, гонг банята може да се превърне в музикално преживяване, релаксация или по-дълбоко преживяване на медитация, терапия и себе изцеление.

Както във всяка практика, била тя физическа или духовна от важно значение е водещия, човека който става проводник и който предава. Колкото с по-чисто и с по-високо съзнание е, с колкото по-осъзнато и чисто намерение работи, толкова по-голям е енергийния канал чрез който достига божествената енергия до всички. На тази Гонг баня вие ще имате уникалната възможност да усетите светлината на мастера Дон Конро, първоучителя на всички майстори по гонг от новото време, създателя на тази практика, да усетите неговата любов и отдаденост към човечеството.
Гонг сесията или т.нар. “Гонг-баня“ представлява баня от звуци, при което гонгът произвежда цял спектър от хармонични тонове, които обгръщат и обливат през цялото време. Мощната му вибрация има пряко положително въздействие върху физическото тяло и изменя енергията във вътрешното и външното пространство. Ума се отпуска, подсъзнанието се активира, отваря се достъп до целия човешки потенциал, състояние в което изцелението се случва естествено и стресът и напрежението се освобождава с лекота.
Гонг сесията се допълва от различни холистични инструменти като тибетски и кристални пеещи купи, барабани, флейти, шрути бокс, пеене и др. Звуковите им вибрации подпомагат изчистването на болестотворната среда, унищожават многочислените вируси, микробите, причинители на различни заболявания. Променят качеството на енергията в тялото, стимулират нейното движение и променят посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, структурира клетките, хармонизира и лекува на всички нива и трансформира.

ВОДЕЩ:
Гранд гонг мастер Дон Конро, Гранд гонг мастер Дон Конро, известен като Баба Дон и Гуру Джагат е един от петте Кундалини йога учители на Йоги Бхаджан (духовен учител от Индия, донесъл учението за Кундалини йога на Запад). Дон Конро е автор и създател на холистичната гонг система, гонг терапия, гонг баня, гонг пуджа, гонг йога, гонг концерт, на стила Духовен свободен джаз, автор на поредицата книги "Пътя на гонга" и всичко това предава с много любов и с мисъл за човечеството, Земята и Вселената.

АСИСТЕНТИ:
Екипа на сдружение „ЗаЕдно“.

КОГА:
14 и 16 септември 2019 г. от 20:00 - 21:00 ч.
На 16 от 18:00 ч. предстои БЕСЕДА с Гранд гонг мастер Дон Конро (въпроси и отговори) Вход свободен.
КЪДЕ:
В YOGA Hill Rudartsi, с. Рударци, на 20 км от гр. София.
Цена: 30 лв.
Носете си вода, одеяло и постелка.
Препоръки: Бъдете с удобни дрехи, вечеряйте с лека храна или направете пречистване по време на пълнолуние за още по дълбоко въздействие.

Практиката няма ограничения за възраст, пол и физическо състояние, изисква се само готовност и желание!

Местата са ограничени, присъствието е само с предварително записване!
За повече информация и записване:
0879530971, 0896290278,
www.zaednoo.com, FB: Клуб “ЗаЕдно”.
Повече информация за Гонга: http://zaednoo.com/zvukoterapiya/gong-sesii

ВСИЧКИ СЪБИТИЯ, КОИТО ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ С ГРАНД ГОНГ МАСТЕР ДОН КОНРО В БЪЛГАРИЯ 2019 в YOGA Hill Rudartsi, с. Рударци (на 20 км от София):
13.09.19 г. от 19:00 ч. – ГОНГ МЕДИТАЦИЯ „Отвори Сърцето“
13.09.19 г. от 23:00 ч. – ГОНГ ПУДЖА
14-15.09.19 г. – КУРС ЗА ГОНГ МАСТЕР Основно ниво
14.09.19 г. от 20:00 ч. – ЛЕЧЕБНА ГОНГ БАНЯ „Пътуване към Източника“
16.09.19 г. от 18:00 ч. – БЕСЕДА С ГРАНД ГОНГ МАСТЕР ДОН КОНРО (въпроси и отговори)
16.09.19 г. от 20:00 ч. – ЛЕЧЕБНА ГОНГ Баня
17-18.09.19 г. – КУРС ЗА ГОНГ МАСТЕР За напреднали

Не пропускайте да бъдете част от тези специални събития за България, да познаете Гонга и да усетите неговата лечебна сила!

Спонсори на Портал 12