Търси

Голямото надъхване с екипа на Българска история

Начало
27.02.2016 г. от: 15:00 ч.
Край
27.02.2016 г. от: 16:30 ч.
Организатор:МОГА - Дряново
В днешно време нямало патриоти? Младите не ставали? Тези и още много стереотипи ще бъдат напълно разбити от Иван Кънчев и Марио Мишев - основните двигатели на сдружение Българска история (www.bulgarianhistory.org) и следващите ментори в Голямото надъхване

Тяхната мисия е да представят родната история по разбираем и вълнуващ начин - чрез интересни статии, много клипове и филми (вижте Viva History), обиколки по училищата и пр. Прекрасни млади хора, които мислят и действат, реално променят нещата към по-добро и напълно заслужено мнозина ги наричат съвременни будители и възрожденци.

Срещата ще бъде на 27 февруари, 15:00 ч, в музей „Колю Фичето“ в #Дряново.
Както винаги - входът е безплатен. И ще почерпим с бонбон всеки дошъл :)
---
Менторска програма „Голямото надъхване“ се организира от младежко сдружение МОГА - Дряново. Всичко се прави напълно безкористно, не с големи бюджети и пр., а с искреното желание да вдъхновим колкото се може повече хора да развиват и себе си, и общността. 

Много ценно е да споделяте и коментирате публикациите ни, за да стигнат до повече хора и да се знае, че се случват и готини неща. От нас си зависи да го направим хубаво и значимо :)

 

Спонсори на Портал 12