Търси

Голям Ангелски Лечебен Ритуал в Пловдив

Начало
21.01.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
21.01.2016 г. от: 21:00 ч.
Организатор:СНЦ Клуб Рейки в Пловдив
Имейл:adi@boss.bg
СНЦ "Клуб Рейки в Пловдив" организира Голям Ангелски Лечебен Ритуал.

За пръв път тази година – среща с ангелите от Атлантида, ангелите на стихиите и всички благи ангелски същества, с молитви за съдействие, лечение и добра съдба през новата 2016-та година.
Големият лечебен ангелски ритуал е много красиво и много мощно трансформиращо преживяване. Всеки ще може да постави пред Ангелите своите здравни и ментални, емоционални и психосоматични проблеми и да ги помолите за съдействие. Всеки ще осети осезаемо тяхното докосване - те представят лечението като звуци, картини и видения, които са лични и насочени по проблемите на всеки присъстващ.

За присъствие на този ритуал не се изискват предварителни знания и умения по отношение на каквито и да е енергийни практики, без значение е дали човек се нуждае от специална помощ или не - защото ангелите идват и  благославят всеки с толкова нежност, без никакви условия и всеки ще се чувства специален.

Ритуалът продължава около час, след това с месеци се усещат невероятните лъчи на ангелското лечение. Слизат и послания, изречени от нашите устни, но дадени само от светлите същества. Работи се в защитен канал на Светлата енергия, в близък контакт на човешката физическа форма и ангелите за да може всеки с човешките си сетива да усети тяхното лечение.

Всеки, който почувства събитието или получи знак от ангелите, е добре дошъл! Събитието е с даряване на малка сума. Ако някой няма средствата, нека пак дойде, да поговори с водещите, ще му бъде обяснено как може да приеме лечението и с какво да се отблагодари.

Записване и повече информация: Аида 0888 72 70 94 или adi@boss.bg. Записването е задължително, за да може да се планира ритуала според капацитета на залата!

21 януари 18ч.
22 януари 20ч.

 
Пловдив, бул. Руски № 46, ет.3 , зала "Шекина" /намира се на спирката на Бунарджика посока гарата, над магазина за осветителни тела/

 

Спонсори на Портал 12