Търси

Георги Изворски: Голямата промяна е тук и сега. Идва Шестата раса!

12.02.2017 г.
12174
12
Добавена от: Борислав Борисов
Интервю на Борислав Борисов / Портал12 с Георги Изворски, по темите за духовното развитие, квантовия преход, вселенските закони, за словото, новата 6-а раса, ценностите в съвременния свят. греховете, единението в името на оцеляването, Божествената любов, природните катаклизми и др.
село Виноградец, общ.Пазарджик, 10.02.2017
© 2017 Портал12
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 12
 • Vanya.Stoyanova76@gmail.bg
  22.02.2017 г. 22:38
  Силвина здравей. Много искам да поговоря с Георги относно златните сфери. Видях клип в който той учи хората да я създават , а според мен Биг ще дари с нея този, който я е заслужил истински. Ако човек няма чисто сърце, ако не съумява да контролира своите емоции като например на гняв, злоба не е добре за сферата да попада в такъв човек. Тя е дар само за тези, които обичат безусловно ближния си и всяко живо същество. С нея може да се повлияе и на планета и ниво и е наистина опасно според мен да попада във всеки човек. Все пак избора си е на Георги, в никакъв случай не налагам мнение. Благодаря. Бъдете Здрави.
 • Ваня.
  22.02.2017 г. 22:37
  Приятели,не се лъжете, това са измамници, аз писах няколко пъти на тая Силвана жената с която живее Георги, понеже явно тя контролира всичко около него и нямах достъп до самия него като му казах да се замисли над учението си, това са златни сфери, които Бог дава пожелание на всеки един според заслугите му, а те трябва да са заслужени, защото посредством златните сфери може да се работи на планетар:(но ниво, но тая госпожица, ме блокира, за да не разгласям на хората и те да си останат на власт. срам за Божията Раса.
 • Slavi Mitov
  15.02.2017 г. 22:01
  :). С неъърпение очаквам големите промени, лойто надявам се да бъдат към добро за вдички
 • Vania Angelova
  15.02.2017 г. 02:48
  Благодаря на Георги Изворски!
 • Anjy
  14.02.2017 г. 11:30
  Благодаря! Радвам се, че все повече хора мислят така!

Коментари:

Спонсори на Портал 12